Stephane Mbia, Trabzonspor'da!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1433191375.jpg

Sportif Direktörlüğe Süleyman Hurma'yı getiren Trabzonspor, geçen yıl olduğu gibi transfere hızlı başladı.

Daha önce Hakan Arıkan, Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu'yla anlaşan Karadeniz ekibi, Sevilla ile sözleşmesi sona eren ve bonservisi elinde olan 29 yaşındaki futbolcu Stephane Mbia ile her konuda anlaşmaya vardı.

Sessiz sedasız Trabzon'a gelen Mbia, ilk olarak yeni yapılan Akyazı stadını gezdi. Şehri ve misafirperverliği çok beğenen Kamerunlu futbolcu yıllık 2.5 milyon euro'dan 3 senelik sözleşmeye imza atacak.

Öte yandan sezon başında İngiltere'nin Watford kulübünden kiralanan Cezayirli oyuncu Essaid Belkalem ile yollar ayrıldı.

mbia_427.jpg

Trabzonspor, Mehmet Ekici'nin yanında oynayacak güzel bir transfer yaptı bence. Mbia, bu sezon Sevilla forması ile 36 maça çıktı ve 7 gol kaydetti. Yaşlı sayılmaz daha 3 sezon üst düzey futbol oynayabilir.

önemli olan takım olabilmek trabzon önüne geleni alıyo ama takım olamıyor açıkçası pek tanımıyorum mbia yı ama iyi bi isim sonuçta uefa şampiyonundan topçu aldılar

iyi bir transfer olmuş QPR da kendini pek gösterememişti sevillada ile düzeltti kendini rahat 4 sezon daha aktif futbol oynar

Mbia'yı hiç beğenmiyorum.Top tekniği çok zayıf bir futbolcu.Yere bile sağlam basamıyor,dengesiz.Genelde bu tarz siyahi futbolcuları beğenmiyorum.Daha doğrusu güvenmiyorum.Her an hata yapabilecek potansiyelde.Ön libero dediğin Yaya Toure gibi olacak.Hem kuvvetli hem top tekniği güçlü.Mbia kuvvetli ama tekniği zayıf.

Mbia'yı hiç beğenmiyorum.Top tekniği çok zayıf bir futbolcu.Yere bile sağlam basamıyor,dengesiz.Genelde bu tarz siyahi futbolcuları beğenmiyorum.Daha doğrusu güvenmiyorum.Her an hata yapabilecek potansiyelde.Ön libero dediğin Yaya Toure gibi olacak.Hem kuvvetli hem top tekniği güçlü.Mbia kuvvetli ama tekniği zayıf.
öyle futbolcu bulmak zor hadi buldun diğelim fiyatı yüksek olur

SON DAKİKA - Trabzonspor, Stephane M'Bia ile 3 yıllık anlaşma sağladı.