Starz'dan ''American Gods'' Dizisine Onay!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059

Spartacus, Black Sails, Outlander, Da Vinci's Demons gibi dizilerin ev sahibi olan Starz, Neil Gaiman'ın orijinal adıyla American Gods, Türkçe çevirisiyle Amerikan Tanrıları isimli popüler eseri, dizi olarak televizyona uyarlıyor.

Hannibal'ın yaratıcısı Bryan Fuller ve Kings'in yaratıcısı Michael Green, hem senaryoyu yazacaklar, hem de yapımcı olarak projede yer alacaklar.

Modern fantastik kurgu alanında bir baş yapıt niteliğinde olan roman, hapisten yeni çıkmış ve bir anda kendini eski ve yeni tanrıların arasındaki savaşın ortasında bulan Shadow Moon’un hikayesini anlatıyor.

American Gods'ın televizyon uyarlamasını 2016’nın sonlarına doğru izleyebileceğiz.

Bu dizi yıllardır ortalıkta dolaşıyor. HBO istememiş ama Starz'da ciddi bir hit olabilir. Spartacus'tan sonraki ikinci dev hiti olabilir Starz'ın.

önceden bu haber açılmamişmiydi? Yoksa yabancı sitede mi görmüştüm
Bekliyorum bu diziyi.Hit olsun yada olmasın Starz ve fantastik muhteşem[emoji106]

önceden bu haber açılmamişmiydi? Yoksa yabancı sitede mi görmüştüm
Bekliyorum bu diziyi.Hit olsun yada olmasın Starz ve fantastik muhteşem[emoji106]
Daha önce HBO'da yayınlanması planlanmıştı fakat iptal olmuştu. Şimdi Starz diziye onay verdi, yani kesin olarak ekrana gelecek.