Starz - "Outlander" Dizisinin Fragmanı ve Yayın Tarihi Belli Oldu

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
40,355
Puanı
1,060

Starz ekranlarında yeni bir dizi daha başlıyor. "Outlander"

Diana Gabaldón'un uluslar arası en çok satan kitabindan uyarlanacak dizinin yapımcısı Ronald D.Moore üstleniyor. Dizinin çekimleri İskoçya'da geçtiğimiz yıl (2013) başladı ve 38 hafta sürdü. İlk sezonu 16 bölüm olacak olan dizinin başrollerinde ise; İrlandalı model ve oyuncu olan Caitriona Balfe (Claire Randall), dizideki gibi İskoç olan Sam Heughan (Jamie Fraser) yer alıyor.

Dizinin konusu ise şöyle; Claire Randall 1945'lerde yaşayan evli bir savaş hemşiresidir.Bir gün gizemli bir şekilde 1743 yılına yolculuk eder ve genç, romantik İskoç bir savaşçiyla evlenmek zorunda kalır. Claire'in kalbi iki farklı erkek arasında kalır.

Bilim kurgu, tarih, romantizmi, ve macerayı içinde barındıran "Outlander" destansı hikasiyle 9 Ağustos Cumartesi günü Starz ekranlarında başlıyor.

İlk Fragman

Uzun Fragman (Kayboluş)

BU diziyi uzun zamandır bekliyordum o yuzden izleme olasılıgım yuksek. 16 bölüm olması ve geç başlaması yeni yayın döneminde bei zorlayacaktır ama olsun sıkıştırıcam

fragmanlar bir harika konusuda ilginç black sails den sonra starz dizileri favorim oldu ben mutlaka izleyeceğim bunu ..

Turn ayarında bir diziye benziyor. Ondan çok daha iyi eleştiriler almadıkça izlemem.
turn berbat bu ise süper ..

Doğrusu fragmanı ve oynayanları pek beğenmedim ama umarım Outlander güzel bir dizi olur.

Note ekleyeyim: Romanın serisi varmiş 8.serisi önümüzdeki ay filan çıkıcakmiş. [HASHTAG]#GoT[/HASHTAG] gibi senelerce bile sürebilir hele tutarsa Starz yaşadi

1. Outlander, which is published as Cross Stitch in the U.K.
  2. Dragonfly In Amber
  3. Voyager
  4. Drums of Autumn
  5. The Fiery Cross
  6. A Breath of Snow and Ashes
  7. An Echo In The Bone
  8. Written In My Own Heart’s Blood: Nicknamed “MOBY,” the new eighth book in the series has a publication release date of June 10, 2014!

Bu da bizdeki kitaplari

http://www.epsilonyayinevi.com/kisi/diana-gabaldon.html

@destere @sürgünüm @xemrexxx @OzaN

drums of autumn nasıl bişey ismi çok parlak duruyor
aa pardon serinin devamıymış kesn güzeldir