Startv 2012 ilk haftadaki tüm yayin akişlari

Μαнoni

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
704
Puanı
684
111230-star-program-bir-hafta-2.jpg

En kaliteli yayın akışlarından biri oldu, belki de en iyisi şu an :) Ama reyting yapacak pek fazla şey yok. Yine de A/B grubunda iyi bir etki yaratacaktır.

Geniş Aile'nin tekrarlarının yayınlanacak olmasına sevindim. İnşallah Kanal D'deki bölümlerin yayın haklarını da almışlardır :)

Başarili olcak yapimlar bence
1 erkek 1 kadin
muhteşem yüzyil
esen yener pt2de iyi gider
behsatç
sinama kusagi
çocuk kusagi
koyu kirmizi

istemesemde

kalbim 4 mevsim içimi aç madi ins yaniltir. Da ilk 10a girer

1 Erkek 1 Kadın reklamlarla birlikte 45 dakika sürecekmiş. Bu güzel haber :) Yalnız Perşembe günü 00.00 biraz geç. 23.30'a falan çekilse iyi olur :)

Bazı diziler (Muhteşem Yüzyıl, İffet v.b.) hariç iyi reyting alacağını sandığım pek program yok aslında. Yeterince program yok sanki. Örneğin; Cumartesi öğlen 15 19 arası doğru dürüst program bulunamamış.

Gündüz kuşağı vasat gider bence. Sadece Melek vasatın üzerine çıkabilir :) Hayallerin Peşinde dizisini ben Türkçe sanıyordum ama yabancıymış. Yabancı olması dizinin tutmasını zorlaştırır bence :)Geniş Aile'nin tekrarlarının yayınlanması güzel olmuş. Ama sadece Pazartesi ve Cuma günleri izleyebileceğim :)

Son düzenleme:
Gündüz kuşağı vasat gider bence. Sadece Melek vasatın üzerine çıkabilir :) Hayallerin Peşinde dizisini ben Türkçe sanıyordum ama yabancıymış. Yabancı olması dizinin tutmasını zorlaştırır bence :)Geniş Aile'nin tekrarlarının yayınlanması güzel olmuş. Ama sadece Pazartesi ve Cuma günleri izleyebileceğim :)

melek baykal basarili olur bence ekibi çok saglam kesinlikle sana katılmıyorum çünkü fragmani izledim ben izlemem ama basarili olacagini tahmin ediyorum 2,5 3 arasi reyting alabilir melek baykal :)

yeni starı pek beğenmedim izleyeceğim pek bişeyde yok zaten.

Star Tv pazar günleri sinemalar sayesinde rahat bir şekilde ilk 12'de yer alır :)
Star Tv, pazartesi günleri berbat gidecek.
Star TV, Salı günleri de çok iyi gidemez..
Star TV, çarşamba günü Muhteşem yüzyıl sayesinde kesinlikle 1.olacak!
Star TV, perşembe günleri de iyi gider.
Star TV, cumartesi günleri ilk 3'te yer alır!..