Star

kucuksirlarrevan

Yeni Üye
Konu Sahibi
Katılım
16 Nisan 2011
Mesajlar
65
Reaksiyon puanı
1
Puanı
0
Arakadaşlar merhaba.Biliyorsunuz her zaman mesajlarda Starın dizilerinin haketmediği reytingler aldığını söylüyorum.Özellikle Küçük Sırlar,Geniş Aile,İzmir Çetesi buraua dahil.O yüzden ben Starın yayın akışının böyle olmasını teklif ediyorum.
Pazartesi:20:00 Dürüyenin Güğümleri
Salı:20:00 Papatyam
Çarşamba:20:00 Geniş Aile
Perşembe:20:00 Behzat ç
Cuma:20:00 İzmir Çetesi 23:00 Komedi Dükkanı
Cumartesi:20:00 Küçük Sırlar 23:00 Bu Şarkı İkimizin
Pazar:20:00 Sihirli Annem 23:00 Hayret Bi Şey

Bence Böyle Starın reytingleri 70% artar
 
cuma gününe izmir çetesini koymuşsun ama bence sihirli annem cuma günü iyi iş çıkardı ve bence izmir çetesi pazar günü sihirli annem cuma olmalı.Ama behzat ç'nin perşembe günü olması iyi olur kvp'nin izleyicileri behzat ç'ye bakabilirler ve ilk 10'a girebilir behzat ç.
 
Ozan adminim bu konunun yeri mi bilmiyorum ama bazı internet sitelerinde vikipeedi dahil adanalı nın star tv de yeni bölümleriyle yeniden başlayacağı yazıyor doğruluk oranı var mı???
 
Çok Sevilen Dizi Adanalı Ekranlara Veda Etti. Dizinin 3.sezonda istenilen reytingleri alamayınca geçen yıl ki reytinglerine rağmen yükselişe geçemeyince atv diziyi aralık başı yerine kasım başında bitirme kararı aldı.7 Kasım 2010'da Macera Sona Erdi.Yeni bölümleriyle yakında Star Tv de yeniden başlayacaktır.Dizinin yeni bölümlerinde Mehmet Akif Alakurt oynarken Oktay Kaynarca olmayacaktır.kaynak:vikipedi

Adminim vikipedi böyle diyor ve vikipedi yalan birşey koymaz.Ama bana görede olmuyacak çünkü mehmet akif alakurt yeni dönemde reis adlı dizide başrol oynuyacağı söyleniyor.Bu durum biraz karışık gibi geldi bana sen nediyorsun?
 
Vikipedideki bilgiler tamamen uydurma olabilir. Bir ara Messi'nin oynadığı takım kısmında Fenerbahçe yazıyordu :):):)

Adanalı'nın geri dönmesi söz konusu değil. Ayrıca Maraz Ali ölmüştü son bölümünde :)
 
messi fenerbahçede biraz komik olurdu.Maraz alinin ölmeside bir başka saçmalaık olurdu.Yeni bölümleri bir başlıyo maraz ali hiç ölmemiş:)
 
bence bu programla Star tv'nin reytingleri düşer...Adanalı'da bir daha başlamaz...
 
Haklı olabilirsin, fakat sezon sonuna geldik. Bu denli köklü bir değişiklik, 1-2 hafta rating düşüşü yaratır.