Star TV'yi Acun Telaşı Sardı !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
60,858
Puanı
1,060
Doğuş Yayın Grubu'nu telaş sardı !

Star Gazetesi yazarı Asabi Adam'ın haberine göre Doğuş Yayın Grubu bünyesinde bulunan Star TV'de Acun Ilıcalı telaşı başladı.

Show TV'nin Acun'a olan tüm borçlarının ödemiş. Üstüne Acun Ilıcalı'nın kanal satın alma kulisi artık ciddi ciddi konuşuluyor hatta TV8'e fiyat bile biçilmiş. Yazarın haberinde Star TV'den Acun Ilıcalı'nın ayrılması ve Muhteşem Yüzyıl'ın bitmesi ile neler olacağını yazmış.

Ayrıca bir şok kulisi daha belirtmiş Star TV Şampiyonluk Maçları'nın ihalesi konusunda kararsız kalmış ve tamam mı devam mı şeklinde konuşuluyormuş.

GÖNÜLLÜ 2.LİK GÜNDEMDE !

Star TV'nin üst düzey yöneticilerinin söylediklerine göre. 1.likte 100 harcayıp 140 kazanıyoruz 2.likte 80 harcayıp 160 kazanalım diyorlarmış.

aiblog.milliyet.com.tr_imgroot_blogv7_Blog333_2013_10_29_50_434104_3_4_88917.jpg

Yazının tamamı ve daha fazlası ASABİ ADAM / Star Gazetesi'nde !
@xemrexxx , @EveN , @dizi kolik , @takas , @HachiKo , @OzaN , @Arslan Bey .

Ekli dosyalar

• aiblog.milliyet.com.tr_imgroot_blogv7_Blog333_2013_10_29_50_434104_3_4_88917.jpg
    aiblog.milliyet.com.tr_imgroot_blogv7_Blog333_2013_10_29_50_434104_3_4_88917.jpg
    15.1 KB · Hit: 759
Son düzenleme:
4 gün 1.lik elden gidiyor :A o boşluğu asla dolduramazlar :T:

valla ben acunun tv 8 i alacağına ihtimal vermiyorum kanal sahibi olmak başlı başına sorun zaten adam haftanın 4 gününe ambargo koymuş dertsiz başına dert almaz diye düşünüyorum

acunun bir kanalda olmasi çok onemli bi faktor ama star tv acunun yerini doldurmasi için programi var mi?
devir az parayla buyuk paralar kazama devri.
dun Guneşi bekelerken 8 reyting (AB) de aldi acun (9) .
ama star tv haftanin 4-5 gununu acuna devr etmiş ve uruten bir kanal degil, (kanalD bu konuda ornek)
maçlara gelince, gs/fb/tr/bjk olmasa bile her zaman izlenir.

Yazıdan anladığım küçülmeye gidecekler o kadar para para kim dayanır ki? Acun'a Show'dan 2 katı fazla veriyor keza MY'ye Show'dan 2 katı veriyor para mı dayanır..

bence acunun yeni bir kanala geçmesi daha kuvetllendi , show tv en muhtemel kanalardan biri.
irfan şahin defalarca acuna teklif goturdunu bilinen bir konu(Eski star a , yeni TV2 ye)
acun TV8 teklif etmiş.
yani star olma ihtimali zayiflaşiyor( star tvde ay yapim + timsin yakin tutulmasi)

ben acunun stardan ayrılacağına ihtimal vermiyorum ama kanal istemezse ancak o zaman transfer olur

o işler okadar basit mi pampa sadece kendi programıyla mı kanalı döndürecek o kadar çok detay var ki şimdi kafası rahat program yap paranı al diğer konuları kanal düşünsün
prime time ı rahat döndürür :) haftada 4 gün zaten şu an programı var yst-o ses in önüne varmısınyokmusun tarzı bir programbulur deniz yıldızı ka izlense yeterli o program :)

MY 500 bin'ken Star 1.1 Milyon ödüyor. :)

Acun zaten 2 katı bol sıfırlı bir para alıyor Star'dan. :)
de get :F kayıp şehirin bir bölümü 600 bine maloluyordu my nasıl 500 bin olsun bunu pompy bile açıklayamaz :F

acun ilicali tv8i alsa bence sadece saat 19-01 arasi program yayinlamali , ayni amerikada HBO/showtime/THE CW gibi.
butun gun program yayinlamak herkesin iş i digil.(dizi tekrarlari daha izleniyor)

prime time ı rahat döndürür :) haftada 4 gün zaten şu an programı var yst-o ses in önüne varmısınyokmusun tarzı bir programbulur deniz yıldızı ka izlense yeterli o program :)
ben yine de o riski alacağına ihtimal vermiyorum tabi ben de yanılabilirim