Rick'i Rıza baba oynasın, Lori'yi de Hülya Avşar oynasın. Carl'ı da Hüsnü oynar.UyarlarızRick'i Kenan oynar, Lori'yi de MeryemSezon ortasında hamile kalır öldürürz zombi olur
Rick'i Rıza baba oynasın, Lori'yi de Hülya Avşar oynasın. Carl'ı da Hüsnü oynar.UyarlarızRick'i Kenan oynar, Lori'yi de MeryemSezon ortasında hamile kalır öldürürz zombi olur
Çocuklar izliceksen harika castRick'i Rıza baba oynasın, Lori'yi de Hülya Avşar oynasın. Carl'ı da Hüsnü oynar.Ay ne güzel cast oluşturuyorum, reytingler tavan yapar valla.
Zalımın oğluMithat dizisine şans vermeyi planlıyorum.
Mesajımı düzenlediğini görüyorum canım, bırak bu işleri eskidi artık.zalımın oğlu ne alaka
Senin de benim mesajımı düzenlenmediğin nerden belliMesajımı düzenlediğini görüyorum canım, bırak bu işleri eskidi artık.
Soruma cevap ver sen.
Yok la yemin ederim düzenlemedim, öyle yazınca atladım yorumuna zaten.Senin de benim mesajımı düzenlenmediğin nerden belliAyrıca ben Mother yazmıştım çok iyi hatırlıyorum
Aslında eğlenceli oluyor bi ara denemek lazım mod görevimizi iyiye kullanalım böyleceYok la yemin ederim düzenlemedim, öyle yazınca atladım yorumuna zaten.(Kimsenin yorumunu düzenlemedim bugüne kadar.)
ıyyyy sen içerde dizisine bak çocukkara izleteceksen .ssÇocuklar izliceksen harika castsihirli annemden sonra hiç bir tv böyle cast görmedi
Bas git, bacaksız velet seniıyyyy sen içerde dizisine bak çocukkara izleteceksen .ss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?