Star TV'nin Yeni Logosu Çalıntı Mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan darksaal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[h=2]Yeni logo çalıntı mı? Bu da ABD'den örnek![/h]
Sony Entertainment Television, Turner Channels, Fox International Channels, MTV gibi dünyaca ünlü yayıncılar için çalışan Buenos Aires merkezli Superestudio tarafından tasarlanan Star TV'nin yeni logosunun ABD'deki bir kuruluşun logosuyla da benzerliği pes dedirtti. [FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]İsrail'li bir kuruluşun logosuna benzerliği gündeme gelen Star TV'nin yeni logosunun nerdeyse birebir kopyası, ABD'de 'San Diego Unified School Distric' isimli 'San Diego Şehir Okulu Bölgesi'ninkiyle çıktı.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]ABD San Diego'daki okulların topluluğu da olan kuruluşun logosuyla nerdeyse aynı olan Star TV'nin yeni logosunun Arjantinli şirkete ne kadar bir ücret karşılığı yaptırıldığı merak ediliyor.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]1854 yılında kurulan ve 2005 yılı itibariyle 200'den fazla eğitim kuruluşunu temsil ede ve 16 bine yakın çalışanı olan 'San Diego Unified School District' logosu ise şöyle:[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif][/FONT][FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]
files.php
files.php
[/FONT]

Logo iğrenç onu diyeyim ama çalıntı olarak fazla derecede benzerlik görmüyorum

bence iki logo birbirine çok benziyo ama bu çok normal

Çalinti felan degildir, Dogus Grubu'nun çalinti bir logoyla isi olmaz bence..

çok benzer ama böyle bir logo çalınır mı ya. güzel birşey çalınmış olsa anlarız da. çalıntı olamaz tabi ki.

Arkadaşlar çalıntı falan değil. Facebook'ta bir gazete sayfasında kaynak belirtilerek paylaşılan bir haber fotoğrafına bakın burada da bir benzetilme yapılmış.

390945_251822631549751_102287896503226_599971_835324316_n.jpg

Benim yorumumum bu haber altına CNBC-E renklerinde ve STAR(Yıldız) olmasından dolayı bu şekilde yapıldı ne yani yerine AY'mı koysalardı şeklinde oldu.. :)

Herşeye bir kılıf uyduruyoruz !!
😉

arkadaşlar çalıntı falan değil. Facebook'ta bir gazete sayfasında kaynak belirtilerek paylaşılan bir haber fotoğrafına bakın burada da bir benzetilme yapılmış.

390945_251822631549751_102287896503226_599971_835324316_n.jpg

benim yorumumum bu haber altına cnbc-e renklerinde ve star(yıldız) olmasından dolayı bu şekilde yapıldı ne yani yerine ay'mı koysalardı şeklinde oldu.. :)

herşeye bir kılıf uyduruyoruz !!
😉

çok ayip benzemiyor bile israille bir tutmak büyük günah gerçekten

Logo bu arada değişti.Orta kısım beyaz bir yıldızla dolduruldu.Yeni hali;

adszofu.png

ortasının beyazla doldurulması bence çok iyi olmuş.

çalıntı değildir büyük ihtimalle benzerliktir ama bence o beyaz olmamış:)

Ortasını niye beyaz yaptıklarını anlayamadım, hiç bir orjinalliği kalmadı, vasat bir logo oldu, ilk logo başarılıydı ama logo değişimine niye gerek olduğunu halen çözebilmiş değilim, buranın karalı benim mi demek istiyorlar,eski sistemi toptan değiştirerek !

Çalıntı iddiaları ise komik sadece, birinin aklına gelen daha önce habersiz olarak başkasının aklına gelince hemen çalıntı damgası yiyor, alemin tek akıllısı biz değiliz ki, bizden önce de aynı şeyi düşünenler olmuş olabilir, bu çalındığını kanıtlamaz !

Çalıntı olması söz konusu değil bence de. Dünyada binlerce belki de milyonlarca marka var dolayısıyla bunların da logoları var. Elbet birilerinin daha önceden düşündüklerine benzeyecek :)

Ortasındaki beyaz kısım ise hiç olmamış. Ama böyle kullanmak istiyorlarsa küçültüp altındaki "STAR" yazısını kaldırmaları şart...

Çalıntı olması söz konusu değil bence de. Dünyada binlerce belki de milyonlarca marka var dolayısıyla bunların da logoları var. Elbet birilerinin daha önceden düşündüklerine benzeyecek :)

Ortasındaki beyaz kısım ise hiç olmamış. Ama böyle kullanmak istiyorlarsa küçültüp altındaki "STAR" yazısını kaldırmaları şart...

Zamanla kaldırırlar bu daha başlangıç yeni yayın döneminde herşey değişir.. :)

Zamanla kaldırırlar bu daha başlangıç yeni yayın döneminde herşey değişir.. :)

Ben de öyle tahmin ediyorum. Şu an insanların alışması için böyle yapıyorlar :)

Bu arada logo ile ilgili Zaytung'un yaptığı espri iyiymiş :D

[h=4]Star TV logo yarışmasını kazanan minik Buse (6)'ye tebrik yağdı...[/h]
startvyenilogo.JPG

Yine gündeme getirmek gibi bir amacım yok çünkü fazlasıyla konu açıldı tartışıldı konusuldu ama facebook'ta paylaşılan komik bir tespit.. :D Masonik bir sembol içerisinde bulunan yıldız (evet biraz benzerlik var) ile StarTv Logosunu yanyana getirmişler.. Sizinle paylaşmak istedim. :)

408689_298012946911759_197692883610433_882344_1316150633_n.jpg

- Dikkat çekiciymiş.. :) Pek dikkatimizi çekmiyor açıkçası tabii bu konuda(Masonik araştırmalar ile karşılaştırmalar) şizofren değilsek.
:D