Star Tv'nin Yeni Dizisinden Bilgiler!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Star Tv'nin yeni sezon iddialı dizilerinden birisi olan Serçe Sarayı dizisinin kadın başrolü kesinleşti.

Dizinin kadın başrol oyuncusu Songül Öden oldu. Hikayeyi çok sevdiğini ve dizi de yer almak istediği için projeyi hemen kabul ettiğini söyleyen Songül Öden'in erkek başrol oyuncusu ise bulunamadı. Dizinin senaristi ise Funda Alp olacak. Dizinin yapımı ise Endomol imzalı olacak.

Serçe Sarayı Yakında Star Tv ekranlarında !

ayyy şimdiden geçmiş olsun bukadar kötü bir oyuncuyu başrole getirebilmek büyük başarı olsa gerek oyunculuğu kesinlikle berbat bir oyuncudur songul ayrıca fizik olarakta çok aşırı yetersiz bir kadın tabikide erkek başrol oyuncusu bulamazlar songulle oynamak için deli olmak lazım popüler erkek oyuncular kabul etmezler başrolu tanınmayan birisini kandırabilirler ama

Abarttin bence çiğdem

@xemrexxx

Songül Öden samimi ve güzel bir oyuncu bana göre

Erkek partner iyi olursa tutabilir bence

Abarttin bence çiğdem

@xemrexxx
hayır cnm ne abartması çok kötü bir oyunculuğu var bu kadının tek iyi işi umutsuz ev kadınları oda braz diyelim diğer tüm dizilerinde bşarısız olmuştur ayrıca hiç güzel bir kadın değil ben songul hanımla başrolu popüler erkek oyuncuların paylaşıcağına inanmıyorum tanınmayan oyunculardan birisi kabul edicektir sizde bekleyin görün 🙂🙂

Bence kadın çok başarılı biri
arastirsaydın sende Anlardın
)))

Gümüş tuttu ve kivancla oynadı. Ama simdi çok Çirkinleşti artik komedi dışında zor oynar

Senarist Büyük Buluşmanın senaristi. Songül'e yazık olmuş.

hadsize bak sen 😱 kötü oyuncuymuş sen adriana limaya da çirkin dersin

Funda Alp, kaliteli bir senarist. songül harika bir oyuncu zaten bu dizinin tutacağını düşünüyorum ben

Bence de çok abarttın Çiko.
çok yeteneklidir Songül.