Star Tv'nin Yeni Dizisi "Dila Hanım" Ne Zaman Başlıyor ?

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Hatice Şendil'in oynadığı 'Dila Hanım' dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yapımcılığını Gold Film'in üstlendiği 'Dila Hanım' 14 Eylül Cuma Star Tv'de başlıyor.

'Dila Hanım'; Kendi adaletini kendi sağlayan, sözü kanun yerine geçen ağaların ve beylerin hüküm sürdüğü Sarıgöl'de, bu düzene tek başına karşı koymaya çalışan, ölen eşinin ardından adalet arayan genç, şehirli Dila'nın ve imkansız aşkı Rıza Bey'in hikayesi....

Furkan Söğüt

images

belliydi zirve kesin gibi totalde birinciligi alir çok rahat .emirin yolu ikinci

- - - Ekleme - - -

belliydi zirve kesin gibi totalde birinciligi alir çok rahat .emirin yolu ikinci

Zirvede yer alacagini düsünüyorum dizinin.

Yolu açik olsun :)

Bence her 2.grupta'da zirveyi alacaktir , ilk bolumde belli olmaz , ama 2,3 bolumlerinde zirvede olur bence , ab grubunda daha yuksek reytingler alir bence.

ilk 3e girecegini.bille zannetmiyorum hic cekici bi ismi yok Oyuncularida pek gzl degil , izlemeyii düsnmüyorm..

A/B grubunda ilk bölümüyle zirvede olur.

Total grubunda ise birkaç bölüm sonra bence.. Izleyici iyice heyecanlansin diziye..

bence iyi tanıtım yapılırsa alabilir ve starın yeni sezonda yaptığı en iddialı dizilerden biri :)

bence iyi tanıtım yapılırsa alabilir ve starın yeni sezonda yaptığı en iddialı dizilerden biri :)

Tanitimlari dönmeye basladi zaten, fakat tam olarak tanitim diyemeyiz tabii.

Görüntülü tanitimlar da ilerleyen günlerde yayinlanir..