Star TV'nin Yeni Dizilerine Değil Asıl Muhteşem Yüzyıl'a Bakmak Lazım

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Kanal D'de Bu Sezon Cepten Yiyecek Gibi Görünüyor[/B] Volkan Türkcan / Televizyon Gazetesi.com
https://twitter.com/yerlidizi
vturkcan@***
Büyük bir atakla yeni sezona hazırlanan Star Tv'nin en dikkat çeken yeni dizisi "Babalar ve Evlatları" dizisi, Murat Ünalmış, Fatma Girik ve Serdar Gökhan'lı bu dizi, en çok izlenen diziler arasında olması muhtemel bir potansiyele sahip.

Öte Yandan Adam Film'in çekeceği "Atlılar" dizisi de çok iyi bir tanıtım ile izleyicinin ilgisini çekebilecek bir yapımmış gibi duruyor .. Ama zamanlama çok önemli tabi...

Star'ın diğer dizileri olan "Ağır Roman", "Dila Hanım" ve "Kızkardeşim" dizileri için "tutar" demek için henüz çok erken. Bu tür diziler riskli işler. Tamamen izleyicinin o dönem ki ihtiyaçları ile doğru orantılı olarak sonuçlar ortaya çıkabilir. Ama bu listeye baktığınızda Star'ın kayıtsız şartsız en çok izlenecek dizisi geçen sezonda olduğu gibi "Muhteşem Yüzyıl" olacak"[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Muhtesem Yüzyil gelecek sezon reytinglerini arttirir bence.

Muhtesem Yuzyil reytingler'ni arttirir , nedese Hurrem zamani basliyo 15 reytingler'de alicak , ab'de 18-20'li reytinglere cikacaktir.

Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosu gün geçtikçe güçleniyor. Muhteşem Yüzyıl'ın reytinglerini fazlasıyla arttıracağını düşünüyorum ki gördüğüm kadarıyla çoğunlukta böyle düşünüyor. Muhteşem Yüzyıl'ın Star TV'yi iyi reytingler alarak, Çarşamba günleri taşıyacaktır. Muhteşem Yüzyıl'ın en azından çok iyi bir sezon geçireceğini düşünüyorum. Aksine bir durum olursa, tam anlamıyla şaşırtır. :)

A/B grubunda çok daha basarili olacaktir geçtigimiz sezondan..

Ibrahim Pasa ölsün dizi reyting rekorlari kiracak.. Bu sezon ortasinda ölecek deniliyor..

Muhteşem Yüzyıl'ın Star'ın en çok izlenen dizisi olacağına katılıyorum elbette ama bu sezon oranlarını arttıracağını sanmıyorum. Geçen sezona yakın oranlar alır yine...

muhteşem 20 mi alcak yapmayın aga 3 saat uzattılar ab de zor 15 aldı bu sene yükselemez totalde 10 en fazla ab de 13 fazlası zor

süper

absi çok güclü totalide süper 11.42 en düsük en yüksek 13.96 alms abde 17:85 almıs 20 reytingleri geçecektir yeni sezonda . transferlerlerle kadro güclendi bunlar gerçekler özeti 6 reyting almaya devam edecek

Gorucez bakalim takas total'de 10 , ab'de 13 en cok demissin gor bak total'de 15'lere , ab'de 18'lere cikacak.

ya ne 15 inden bahsediyon :d 3 saat süren sezon finalinde bile 13 alldıysa sittin sene 15 alamaz 15 hayal muhteşemin hamle yapacak durumu yok atv inşallah güçlü bi rakip çıkarırda görürüm şu dizileri.ab de 20 yi varya rüyasında göremez 20 ymiş :d