Star Tv'nin Yaz Ekranı

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
yenitwit.jpg

Milliyet Gazetesi köşe yazarı Ali Eyüboğlu Milliyet Tv ekindeki köşesinde Star Tv'nin yaz ayında neleri ekrana getireceğini yazdı.Star Tv'de yeni sezonda devam edecek olan 3 dizi var.Muhteşem Yüzyıl,Dila Hanım ve 1 Erkek 1 Kadın star tv biten ve yaz tatiline çıkacak olan dizilerin yerini ise bolca Hollywood aksiyonu ve Kemal Sunal filmleri ile 1 yeni dizi,3 yarışma programı ve 1 tanede günlük program ekrana gelecek.
Star Tv'nin yeni yazlık dizisinin adı Benim Hala Umudum Var Şükrü Özyıldız,Gizem Karaca ve Berk Oktay'ın başrollerini paylaşacağı dizi modern bir külkedisi hikayesi dizinin yapımcısı Gold Film

Star Tv'nin yaz sürprizlerinden biride normal sezonda sadece pazar günleri yayınlanan magazin programı Süper Star Life'ın yaz sezonunda günlük olarak ekrana gelecek olması programın sunucusu Survivor ile dikkatleri çeken Fatmagül Fakı

Yirmibeşfilm'in çekeceği ilginç yarışmanın orjinal adı Money From Strangers yapımcı Fırat Parlak bir kaç güne kadar adını ve sunucusunu belirleyecekleri program için şunları söyledi.'Amerika Mtv'den bir format bu çeşitli yerlerde 40 kamera yerleştireceğimiz bir sokakta sunucu iki genç kız gözlerine kestirdiklerini yarışmacı olarak seçecek.Yarışmacı kulaklığına söylenenleri yapacak yarışmacı istenileni yaptıkça para kazanacak

Star'ın yeni işlerinden biride Çılgın Teyzeler yarışmadan 6 teyze dünya turuna çıkacak ve onların maceralarını anlatacak.Son yarışma programı ise Çocuk Oyuncağı programda 5 aile 2 ila 4 yaşları arasındaki çocukları ile yarışacak

Bence de geçen yaza göre çok kötü. Ya da geçen yaz çok iyiydi. :D

Geçen yaz Sudan Bıkmış Balıklar süperdi.

İbreti Ailem süperdi. Evlerden Biri`yi arada izliyordum. Geçen yaz çok daha başarılı yapımları vardı. + İşler Güçler de vardı. Hatırladığım bunlar ama baya vardı dizi ve ya programı.

Star TV'nin geçtiğimiz seneye göre az yapım başlatmasının sebebi bence sezon başlayınca dizileri yayından kaldırmak zorunda kalmamaları için olabilir. Çünkü geçen sene birçok dizi gün ve saat değişikliğinden heba oldu. Mesela Evlerden Biri çarşamba pt1'de kalsaydı şuan devam edebiliyor olabilirdi , Hayatımın Rolü pazarteside kalsaydı şuan devam ediyor olabilirdi. İbret-i Ailem'de çok proje olduğu için bitmek zorunda kaldı. Yoksa o da İşler Güçler gibi pt2'de devam edebilirdi.

Çocuk oyuncaği programı bana bir programı hatırlattı.programın heneriği şöyleydi.Bi evde aile eşyalar buyuyor insanlar küçük kalıyordu.Sanırım Ebru Cundübeyoğlu sunuyordu😕 Tanıtımlari görmem gerek.Dizileri geçtim sadece olur dediği money form stranger.

geçen seneye göre sönük kalmış tutacak program yok nerdeyse bakalım yeni hamleler yapıcakmı star

Geçen sen yazın kanalı Star'dı. her gün bir programı vardı, çoğu günde iyi gidiyordu.

Bu sene ekranı zayıf olacak görünüyor, 1 dizi dışında diğerleri vasat kalabilir.

Yirmibeşfilm'in çekeceği ilginç yarışmanın orjinal adı Money From Strangers yapımcı Fırat Parlak bir kaç güne kadar adını ve sunucusunu belirleyecekleri program için şunları söyledi.'Amerika Mtv'den bir format bu çeşitli yerlerde 40 kamera yerleştireceğimiz bir sokakta sunucu iki genç kız gözlerine kestirdiklerini yarışmacı olarak seçecek.Yarışmacı kulaklığına söylenenleri yapacak yarışmacı istenileni yaptıkça para kazanacak

Fırat Parlak şu formatlardan vazgeçmedi bir türlü. :( Hepsi kalitesiz oluyor bana göre; Şanslı Masa, Şebeke vb.

Geçen yaz daha iyidi bu yaz biraz daha güçlenmesi lazım bakalım Acunsuz ne yapacak?