Star Tv'nin Hangi Dizisi Yayından Kaldırıldı?

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Bir süredir Star TV'de yayınlanan dizi yayından kaldırıldı...

Bir süredir Star TV'de yayınlanan ve Fahriye Evcen ve Cansel Elçin'in yer aldığı Yalancı Bahar dizisi yayından kaldırıldı.

Armağan Çağlayan, Twitter'dan dizinin dokuzuncu bölümde ekrana veda edeceğini duyurdu.

attachment.php

Konu haber niteliği taşıyor ve açık.

Beklendik bir gelişmeydi. Büyük umutlarla başlamasına rağmen çok gerilerde kaldı, Star'a pek bir şey katmadı. Büyük ihtimal sade Anneler ile Kızları devam eder Pazartesi günleri...

Konu haber niteliği taşıyor ve açık.

Beklendik bir gelişmeydi. Büyük umutlarla başlamasına rağmen çok gerilerde kaldı, Star'a pek bir şey katmadı. Büyük ihtimal sade Anneler ile Kızları devam eder Pazartesi günleri...

Dizi bitmiyor ki? Ben yalan mi söylüyorum? Gold Film'i aradim herhalde.. Neyse siz bilirsiniz.

Fks14 9.bölümüyle bitecek işte kabul et. Konu haber kilitlemek niye? Bu haber daha yeni bir gelişme...

Anneler ile Kızları daha da kötü gider bence. Ama Behzat Ç. gelene kadar Pazartesi günlerini idare edebilir. Behzat Ç. geldikten sonra Pazartesi gününe Ay Tutulması'nu alsınlar. Anneler ile Kızları'da Perşembe günü devam etsin. Akasya Durağı ise Cumartesi PT-2'de iş yapabilir. :)

armağan çağlayanın dediği tutuyor:( bunu kabul etmek lazım yakında geniş aileyle ilgili bir şey yazmaz umarım:)

ben dün bu olayı eksi sözlükte gördüm aynısı yazıyordu