Star TV'nin Hafta Sonu Gündüz Kuşağı Programları Yeni Sezonu Açıyor!

STAR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,181
Puanı
610

STAR TV'NİN SEVİLEN HAFTA SONU GÜNDÜZ KUŞAĞI PROGRAMLARI YENİ SEZONU AÇIYOR.STAR TV YENİ SEZONDA YİNE DOPDOLU YİNE ÇOK RENKLİ.

Sunuculuğunu Burcu Esmersoy'un üstlendiği; Burcu ile Hafta Sonu yeni sezonu açıyor. Makyajdan spora, çok özel tariflerden en son yeniliklere uzanan geniş yelpazesiyle her cumartesi ekrana gelen program 3 Eylül Cumartesi 10.00 'da Star TV'de.

BURCU İLE HAFTA SONU | YENİ SEZON TANITIM

Sunuculuğunu Tülin Şahin'in üstlendiği Tülin Şahin ile Moda yeni sezonu açıyor. Modaya dair her şeyin konuşulduğu program 4 Eylül Pazar 11.00 'de Star TV'de.

TÜLİN ŞAHİN İLE MODA | YENİ SEZON TANITIM

Sunuculuğunu Vahe Kılıçarslan'ın üstlendiği Vahe ile Evdeki Mutluluk yeni sezonu açıyor. 25 yıldır devam eden ve her hafta bir talihlinin evini baştan aşağı yenileyip dekore eden program 4 Eylül Pazar 12.00'de Star TV'de

Son düzenleme:
Reactions: Doğan
Reytingleri varmıydı acaba?Güzel programlarda

Reactions: STAR
Vahe dışındakiler hatır gönülle devam ediyorlar yıllardır.

Star tv nasıl batmıyor anlamış değilim her dizisi dandik hiçbir programı ilk 20 zor giriyor.

Star tv nasıl batmıyor anlamış değilim her dizisi dandik hiçbir programı ilk 20 zor giriyor.
Çünkü kanalın sadece kendi geliri yok kardeş(Ntv gibi) kanal bünyesindende getirisi olduğu için kolay batmaz. (Bir de Tv8 in %30 u da Star Tv'nin olduğu için )

1989'dan beri beri batmayan kanal şimdimi batacak batmaz star tv.Kanal 6 HBB gibi reklam gelir azlığından battı.StarTV gündüz kuşağında iyi.Star son iki sene hiçdizi tutturmadı.Show tvde hiç dizi tuttturmamıştı.Show da batmamıştı.Starda batmaz

Gündüz kuşağındaki içerikleri anca Total kitlesinde gariban asgari ücretli tayfa izliyor o reklamlardan doğru düzgün para gelmez.
------

Çünkü kanalın sadece kendi geliri yok kardeş(Ntv gibi) kanal bünyesindende getirisi olduğu için kolay batmaz. (Bir de Tv8 in %30 u da Star Tv'nin olduğu için )
Ntv yi de dibe sürüklüyor. Leş gibi bir kanal Star tv.

Gündüz kuşağındaki içerikleri anca Total kitlesinde gariban asgari ücretli tayfa izliyor o reklamlardan doğru düzgün para gelmez.
------

Ben öyle düşünmüyorum gayet iyi bir kanal bence. Tabi senin düşüncene de saygım var.

------

Gündüz kuşağı sandığın kadar değersiz değil. Orada iyi reyting alan işler prime time kuşağındaki çoğu işten daha çok kazandırabiliyor kanallara. Çünkü maliyeti çok düşük oluyor bu programların ve 3-4 reyting alan bir gündüz kuşağı programı kanala ciddi bir gelir sağlıyordur. Örneğin Atv senelerdir gündüz kuşağının ekmeğini yiyor ve gündüz kuşağının büyük katkısı sayesinde yılı zirvede kapatıyor. Bizde gündüz kuşağı kalitesiz desen sana katılırdım ama gündüz kuşağından para kazanamama fikrine katılmıyorum.

------

AB nasıl olur.Müge Esra total ab grubundaki düşüncen ordanda para gelmezmı
------

Aynen ya Sedayı bile tahtundan indirdi Müge Anlı ve Esra Erol.Atv yılladan beri zirvede

Konu güncellendi. Yeni Sezon tanıtımlar eklendi.