Star Tv'nin Gündüz kuşağı sil baştan

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Star Tv doğuş gurubuna geçtiğinden beri sabah kuşağından fazla verim alamadı çok sayıda yayın koyup kaldırsa da istenen başarı gelmedi.
Star Tv tekrardan gündüz kuşağına ayar veriyor "Alişan ile Sevcan" cuma günü ekrana veda ederken hemen ardından şubat ayında iki yeni programı gündüz kuşağında ekrana taşıyacak: Evlilik programı "Sevgili Dünürüm" ile Deniz Uğur'un sunduğu "Film Gibi" programı

Film Gibi iyi gidebilir bence. Sevgili Dunurum ise muamma.

"Alişan İle Sevcan" Kaldırıldı

images

Star TV'nin gündüz kuşağında yayınlanan "Alişan ile Sevcan" cuma günü ekrana veda edecek.

Star TV "Alişan ile Sevcan"ın yeni dönemde karşılıklı olarak sözleşme uzatılmadığı için kaldıracak.
startv-1192547-350x178.jpg

Malesef çok umudum yok ikisinden de. Film Gibi belki zamanla iş yapabilir. Ama Sevgili Dünürüm boş bence.

Film Gibi Müge Anlı tarzı bir program. Karşısında yayınlanmamalı. Doğru bir saat bulunmalı program için.

İki programdan da ümitli değilim.

Star TV neden evlilik programı yapıyor ki. Bu kanal Türkiye'ye farklı işler üretmek için satın alınmadı mı Doğan Grubundan. Diğer proje de Müge Anlı olduğu sürece zor tutar. Deniz Uğur'un oyunculukta ki başarıyı sunuculukta gösterip göstermeyeceği merak konusu.

star tv nin başarısı kendi başarısı değil show tv nin başarısı bence reytingi yüksek bütün programları (beni affet-acunun yarışmaları-muhteşem yüzyıl vb.) showdan aldı kendi yaptığı programlar çöktü sezon başından beri bir sürü dizi-program kaldırdı... (dila hanım-büyük risk hariç) bence bu da tutmayacak. :J

star tv nin başarısı kendi başarısı değil show tv nin başarısı bence reytingi yüksek bütün programları (beni affet-acunun yarışmaları-muhteşem yüzyıl vb.) showdan aldı kendi yaptığı programlar çöktü sezon başından beri bir sürü dizi-program kaldırdı... (dila hanım-büyük risk hariç) bence bu da tutmayacak. :J
dila tuttu bir kere laf yok

Kaliteli işler değil gibi yayınlayacakları,var olan gündüz kuşağı da kaliteli değildi,izlenecek bir şey yok hala Star'da.Eğlenceli filmler yayınlayabilirdi gündüzleri,çizgi film bile yayınlamıyor.