Star Tv'nin Benim İçin Üzülme için Sinsi Planı Ne ? Hangi Film TV'de İlk Yayınlayacak ?

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,174
Puanı
1,059
Star TV gelecek hafta ATV'de ilk bölümü ekranlara gelecek Benim İçin Üzülme'nin karşısına iddialı bir film ile çıkmaya hazırlanıyor. Yılın Fetih 1453'ten sonra en çok izlenen ikinci filmi olan Berlin Kaplanı TV'de ilk kez 6 Kasım Salı akşamı 20.00'da yayınlanacak.

Star TV böylece ATV'nin iddialı yeni dizisi Benim İçin Üzülme'nin de önünü kesmeye çalışacak. Kanalın bu stratejisinin nasıl bir sonuç doğuracağı merak konusu...

Moderatörün son düzenlenenleri:
niye engellesin ki
(dizi islerinden hic cakmam
)

niye engellesin ki
(dizi islerinden hic cakmam
)

kanallar yeni başlayan dizilerin ilk bölümünü izlemek istemez onun için Sinsi planlar yaparlar haftaya obzg yine 20de başlatacak yeni bölümü ve ardından hemen tekrarını verecek

Berlin Kaplanı filminin 2.'liği garanti gibi galiba Atlılar başlayana kadar salı günü filmlerle geçecek.

Benim için üzelme geçer muhtemelen

berlın kaplanı 10 cok rahat alır b.ıcın uzulme ılk 20 gıremez

10 mu
yok artık aga uçtun

8 civari ve üstü alacak komedi filmleri çok satar ama en çok usturayi jıletler berlin kaplanı
)))

güzel hamle ama ata demirer filmleri daha çok atv ile özdeşleşti starda çok izlenmez ab de iyi gider ama

Gidememiştim kesin izlerim ata varsa komedi kesin vardır

star önce öbgz ye bir çare bulsunda sonra benim için üzülmeyi kafaya taksın ..

star kendi yapımını koyamaz çünkü korkakça dövüşmek daha kolay parayı basıp onu bunu alıyorr

beyazsoy sence nasil sonuçlar alir berlin kaplani ?

beyazsoy sence nasil sonuçlar alir berlin kaplani ?
çok parlak sonuçlar almaz. vizyondan yeni çıkmış filimler tv de fazla izlenmiyor internetten ve kaça cdlerden herkes izlemiş oluyor filmi 8 reyting en fazla alır

izledim hic iyi film degildi.zorunlu vi gulumsetti ...

Berlin Kaplanı iyi gidecektir ama Benim icin üzülme yi etkileyecegini düşünmüyorum