Star Tv'nin İki Programı Yayın Akışından Çıkarıldı!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061

Star Tv ekranlarında yayınlanan iki program yayın akışından çıkarıldı.

Her cuma 23.30'da ekrana gelen Mahşer-i Cümbüş yayın akışından çıkarıldı. Program bir türlü istenilen reytinglere ulaşamamış, canlı yayın kararı almıştı. Fakat program yine ilgi görmedi ve bu hafta yayınlanmama kararı aldı. Programın yayından kaldırıldığı konuşuluyor.

Star Tv'nin yeni programlarından birisi olan Ve Kazanan'da yayın akışından çıkarıldı. Program büyük hayal kırıklığı olmuş, istenilen oranlara ulaşamamıştı.

İki programın akıbeti ise merak ediliyor!

İki programa da geçmiş olsun. Yazın başlasalardı çok daha iyi sonuçlar alabilirlerdi bence.

İki programa da geçmiş olsun. Ve Kazanan'ı bilmiyorum ama Mahşer-i Cümbüş eğer Anında Görüntü Show ayarında devam etseydi bence daha çok ilgi görürdü.

ve kazanandan daha iyi rtg bekliyodum ama olmadı

Ve kazananın belliydi böyle olucağı tutması çok zordu böyle Programların devri geçti artık bir tek o ses var işte oda busene istediği reytinglere ulaşamadı Mahşeri Cümbüş için biraz erken olmuş bu karar

Geçmiş olsun iki yapımada.

Pek ilgi göremediler ve beklenen son geldi. Ve Kazanan'ın tutmayacağı zaten belliydi, Mahşer-i Cümbüş'de öyle ama ikisinden de bir sürpriz beklerdim ne bileyim.

Gecmis olsun ikisinede zaten tutmayacaklari belliydi

İkisine de geçmiş olsun. Ve Kazanan için bir şey diyemem ama Mahşer-i Cümbüş'ün bitmesine üzüldüm. Samimi bir programdı.