Star TV'den Yeni Sezon İçin 2 Yeni Dizi!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
thumbnail_1416366891.jpg

Star TV yeni sezon için 2 drama projesi hazırlıyor.

Sıla ve Merhamet dizilerinin yapımcı şirketi Most Production tarafından hazırlanan yeni dizinin başrolünde, Merhamet ve Reaksiyon dizilerinde rol alan İbrahim Çelikkol yer alacak.

Bir diğer diziyi, Poyraz Karayel ve Kara Ekmek'in yapım şirketi Limon Film - Hayri Aslan hazırlıyor. Dönem dizisinin başrolünde, Adını Feriha Koydum ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol alan Vahide Gördüm yer alacak.

Bu iki yeni dizi Eylül ayında ekranlara gelecek.

Son düzenleme:
star bu ka diziyi napacak :D dizi sürelerini 20 dk falan mı yapacak :D
neyse vahide teyzemin dizisi kaliteli olur yapımcısı da iyi :D
ibrahim çelikkolun trt deki dizisi demek ki denildiği gibi uzamıyacak ya da ayrılacak 4 bölüm sonunda:)

Vahide Gördüm'ün dizisinin bu sezon ekranda olması bekleniyordu ama kışa sarktı.

Sonunda @xemrexxx Hürrem'ine kavuşacak, Meryem olmadı artık Vahide ile idare edecek gibi duruyor yeni sezonda da. :X

Sonunda @xemrexxx Hürrem'ine kavuşacak, Meryem olmadı artık Vahide ile idare edecek gibi duruyor yeni sezonda da. :X
ikisi de starda olacak seneye starcı mı olsam ne :A ikisinin dizisi peş peşe yayınlanmalı bence reyting patlar :F

bu arada vahide teyzem my den çıkmış,türkiyede olabilecek en iyi dizi ve partnerle çalışmış dizisini istediği ka erteleyebilir saçma sapan bir tercih yapıp rezil olmasından iyidir :A

Star'ın bu kadar diziyi nereye sığdıracağını merak ediyorum, Kanal D'ye yeni bir rakip geliyor kısacası.

İbrahim Çelikkol'un dizisi tutabilir ama partneri Cansu Dere olursa tutar.
Vahide Perçin iyi bir oyuncu evet ama bir dönem dizisinden yeni çıktı ve yeni bir dönem dizisi ile devam edecek ama bu bence çok büyük bir hata.Tutmayabilir.

İbrahim Çelikkol'un dizisi tutabilir ama partneri Cansu Dere olursa tutar.
Vahide Perçin iyi bir oyuncu evet ama bir dönem dizisinden yeni çıktı ve yeni bir dönem dizisi ile devam edecek ama bu bence çok büyük bir hata.Tutmayabilir.
Merhamet gibi bir dizi olursa İbrahim Çelikkol'un dizisi tutabilir. yapımcıda aynı çünkü...

Cansu Dere'nin dizisi kod adı Emanet Fox TV'de ekrana gelecek.

O dizi rafa kalktı.Murat Yıldırım ile başrolde olacaktı ama yapımcı rafa kaldırdı diye biliyorum diziyi.
Yok, yapımcı projeye devam ettireceklerini ve Cansu'ya partner aradıklarını açıkladı. Cansu'ya da boylu poslu kimi bulacaklar bakalım. Dediği gibi İbrahim'le yakışırlardı. :)