Star Tv'den Yeni Günlük Dizi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
focus-film.jpg

Deniz Yıldızı,Unutma Beni ve Beni Affet gibi başarılı ve çok izlenen günlük dizilere imza atan Focus Film yeni sezon için Star Tv ile yeni bir günlük dizi için anlaşma imzaladı.İstanbul'da çekilecek dizi için şu sıralarda yapımcı Nilgün Sağyaşar güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturmak için bir çok oyuncu ile görüşüyor.Focus Film'in yapımcılığını üstlendiği ve geçtiğimiz cuma sezon finali yapan Beni Affet diziside yeni sezonda Star Tv'de yayınlanmaya devam edecek.

Focus Film bu işte çok başarılı. Star TV'ninde gündüz kuşağına Beni Affet dışında izlenilebilir bir yapım koymaya ihtiyacı vardı. Büyük ihtimalle Deniz Yıldızı , Beni Affet ve Unutma Beni'nin sezon finallerinde yada daha öncesinde ayrılan oyuncular toplanabilir bu dizide. @Billy Kane ,@haluk792, @Almila yanlış mı düşünüyorum? :)

Yalnız şöyle bir sorun var. Unutma Beni , Beni Affet ve Deniz Yıldızı anlaşmış gibi ardı ardına yayınlanıyor. Focus Film aynı anda dizilerinin yayınlanmasını istemez. 14:00'dan önce dizi olur mu ki?

Son düzenleme:
Günlük dizi Ankara'da çekilir..

- - - Ekleme - - -

Ayrıca Unutma Beni, Deniz Yıldızı ve Beni Affet'in uygulayıcı yapımcısı MGA Yapım. Focus Film pazarlıyor. Diğer illerde çekilen günlük diziler tutmadı. :)

Focus Film bu işte çok başarılı. Star TV'ninde gündüz kuşağına Beni Affet dışında izlenilebilir bir yapım koymaya ihtiyacı vardı. Büyük ihtimalle Deniz Yıldızı , Beni Affet ve Unutma Beni'nin sezon finallerinde yada daha öncesinde ayrılan oyuncular toplanabilir bu dizide. @Billy Kane ,@haluk792, @Almila yanlış mı düşünüyorum? :)

Yalnız şöyle bir sorun var. Unutma Beni , Beni Affet ve Deniz Yıldızı anlaşmış gibi ardı ardına yayınlanıyor. Focus Film aynı anda dizilerinin yayınlanmasını istemez. 14:00'dan önce dizi olur mu ki?
Ben 23.15 veya 23.30 civarı yayınlanır diye düşündüm. Sağlam kadro olacak belli diziyi atmazlar öğle kuşağına. Mesela FOX 'Derin Sular' dizisini 23.00'te yayınlıyordu. Buda öyle olabilir.

Focus Film reyting olarak başarılı ama kalite yönünden aynı başarıyı hiçbir dizisinde göremeyiz. Sadece Deniz Yıldızı diğerlerine oranla biraz daha iyiydi ama kesinlikle çokta kaliteli bir dizisi yok Focus Film'in. Özellikle senaryo konusunda...

İşte bu yüzden bu dizi diğerlerinden farklı olur umarım ama sanmıyorum...

Allah'ım ya yine mi Focus Film, yine mi günlük dizi... Öğlen annem Unutma Beni + Beni Affet izler... Akşam kardeşim Deniz Yıldızı'nı izler. Eminim bunu da izlerler. :D