Star Tv'den Yeni Dizi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Yaptığı dizi ve programlarla adından söz ettiren Star Tv'den yeni dizi geliyor. Dizinin başrollerinde ise Hazal Kaya ve Aras Bulut İynemli'nin olacağı konuşuluyor. Dizinin ismi ise '' Sonay '' olarak düşünülüyor. Dizi adına pek bir bilgi bulunmazken dizinin Ekim ayında Star Tv'de olması bekleniyor.
Sonay Ekim'de Star Tv'de !

20111230143930!Star_TV_logosu.png

Son düzenleme:
Hazal & Aras iyi bir 2'li olacağını düşünüyorum. İyi bir iş çıkar ortaya.. Merakla bekliyorum :)

Hazal Kaya'nın adı : Burak Özçivit , Mehmet Günsür şimdide Aras Bulut İynemli :D Muhteşem Yüzyıl tüm oyuncularıyla adı geçti :X

ikili arasında bir uyum göremiyorum :X umarım aras a başka bir partner bulunur

Aras'ın yanına Hazal olur mu hiç.:( Dizinin ismide vasat zaten. Naptın sen Aras yaw.:(

Hazal Kaya'nın adı : Burak Özçivit , Mehmet Günsür şimdide Aras Bulut İynemli :D Muhteşem Yüzyıl tüm oyuncularıyla adı geçti :X
mehmet günsur ve burak özçivit reytingleri olduğunu kantıladılar normaldir :) hazal da garanti bir işe gitmek istiyordur artık :X

Hazal ve Aras birlikte olmayacaklar diye biliyorum

Tavuktan yumurta çıkar gibi Star'dan dizi haberi çıkıyor. 1 ayda dizi mi hazırlanır :D

Doğru olduğunu sanmam. Ekim'de başlayacak böyle bir dizi olsa Star'ın afişinde resmi olurdu. Ayrıca Hazal Kaya ile Aras uyumlu ama bence Hazal Burak Özçivit ile daha çok uyumlu. Umarım partneri Burak Özçivit olur. :)

Ben de pek sanmıyorum. Belki Ocak ayında olur. Çünkü denildiği gibi çok bilgi yok. Başrol oyuncularının belli olması da yetmez. Ona bakılırsa Serçe Sarayı'nın da başrolü belli ama tanıtımda yok. Biraz mantıksız bir yerden girdim konuya, ama Ekim'de başlamaz bence. Bu adla yayına girerse gerçekten çok kötü olur bu arada. Affedersiniz, ama "Sonay" ne?

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy