Star TV'den Yeni Dizi: ''Güvercin''

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
69308

Yeni sezona bomba gibi hazırlanan Star TV'den yepyeni dizi geliyor!

Yeni sezona iddialı hazırlanan Star TV, yeni dizi için Pastel Film ile anlaşma sağladı. Kanal D'ye 'Zümrüdü Anka' isminde dizi hazırlayan Pastel Film; Star TV'ye ise 'Güvercin' isminde yeni bir dizi hazırlıyor.

Dizinin detayları ise henüz netleşmedi.

Kaynak: Birsen Altuntaş

Pastel iki iddialı diziyle geliyor umarım tutturur artık :A

Akşamları parka gidip oturmayı seviyorum ama babam 22:00 de eve gelecen diyor yıllardır anlaşamadık o konuda yanı millet o saatde yeni dısarıya çıkıyor benim eve gelme saatim :A :A :A
Kız tavuk musun sen nasıl bir hayat nasıl bir baba ben gece 12 den sonra çıkıyorum sokağa hayat gece güzel :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Kız tavuk musun sen nasıl bir hayat nasıl bir baba ben gece 12 den sonra çıkıyorum sokağa hayat gece güzel :A
Buda yaz ayı saati :F Temmuz Ağustos :A Diğer aylar akşam dısarı çıkmak hiç yok kışın yanı :F

İlçenin içinde oturmuyoruz biz merkezde değiliz 10 dakıka falan bir ıssız yol var köprü çıkısının yukarı mahallesinde gibiyiz oyüzden babam yaz ayıda olsa 22:00 de eve gelecen kuralını değiştirmiyor arkdslarla gidiyorum tek değil ama dinlemiyor işte ben eve gelirken millet yeni dısarı çıkıyor :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt