Star TV'den Yeni Bir Program!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Star TV Eski Programı Yeniden Başlatıyor!

ozelhaber.gif

834.jpg

Star TV'de yakın zamanda yeni bir program başlıyor.Programın adı ''Film Gibi'' oldu.

Programın içeriği ise biraz dikkat çekici. Hayatınızda küstüğünüz , yeniden görmek istediğiniz , barışmak istediğiniz kişi için bir fırsat sunulacak ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeniz için imkan sunulacak.
Bu programı yıllar önce Sinan Çetin sunuyordu.
Programı büyük ihtimalle Deniz Uğur sunacak.

Programın hangi saatte ve günde yayınlanacağı belli değil.

hayret bi şey ÖZEL

Son düzenleme:
Film Gibi zaten önceden de yokmuydu?Sinan Çetin sunuyordu o zamanlar.Anlattığın kadarıyla aynı tarz bir şey hatta belki de aynı program :)

Ben o zamanlar çok izlerdim bu programı :) Bakalım denk gelirsem yine izlerim belki. :)

Valla yıl olarak hatırlayamıyorum şuanda ama denk geldim ben yani :) Yani 1992 den önce olamaz :D sanırım 2000 li yıllar :)

Program şöyle birşey :)

Moderatörün son düzenlenenleri:
Sinan Çetin'in eskiden sunduğu program, arada sırada izlediğimi hatırlıyorum. Genel olarak eskiden tutmuş olan yapımlar, şimdi tutmuyor. Tutmamasının sebebi, kabak tadı vermeye başlaması olabiliyor, farklı bir format ve farklı sunucular olduğu için tutmayabilir. :)

Sinan Çetin'in programı çok daha iyiydi, bu program tutmaz bence. :)

Güçlü bir yapımın ardından yayınlanırsa tutabilir, diğer türlü zor gibi. :)

Konuda yeni program gibi olmuş ama eski program yeni sunucuyla yeniden çekilecek. Konuyu ve başlığı ona göre düzenlersen iyi olur. :)