Star TV'den Yeni Bir Dizi Daha!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,692
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
jm3ak2v.jpg

Star TV'den yeni bir dizi daha!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın senaryosunu kaleme almaya devam eden Bahadır Özdenir'in patronu olduğu BVB'nin yapımcılığını üstlendiği 'Benim Hayatım' dizisinin hazırlık çalışmaları devam ediyor.

Yeni sezonda Star TV'de ekrana gelecek olan dizinin başrolünde Nilsu Berfin Aktaş (Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Ölüm Zamanı) yer alıyor.

Benim Hayatım, yakında Star TV'de!

Kaynak: Birsen Altuntaş

Star böyle dizilerle yükseliş sağlayamaz. Hadi oldu ki diğer dizinin ilk sezonu iyi gitti ama 2. sezonda büyük patlar, bu diziden de o umudu alamadım ki başrol seçiminden bile ölü olduğu anlaşılıyor.

Nilsu'nun menajeri bir kaç hafta önce "baya iyi bir iş" diye bahsetmişti, umarım öyledir. Nilsu, gerçekten genç jenerasyonun başarılı oyuncularından.

Umarım partneri için iyi bir seçim yapılır (sosyal medyada Ozan Dolunay ve Berker Güven vs. yazılmış ikisi de olabilir) ve senaryosu iyidir.

Nilsu'nun menajeri bir kaç hafta önce "baya iyi bir iş" diye bahsetmişti, umarım öyledir. Nilsu, gerçekten genç jenerasyonun başarılı oyuncularından.

Umarım partneri için iyi bir seçim yapılır (sosyal medyada Ozan Dolunay ve Berker Güven vs. yazılmış ikisi de olabilir) ve senaryosu iyidir.
Burada da ikisi bir kadın arasında kalmış :A

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy