Star TV'den Ekim Tanıtımı!

YıldırıM

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
7,836
Puanı
710
sf.PNG

Yeni sezona Reaksiyon ve Aşktan Kaçılmaz dizileri ile başlayan Star TV ekim ayında başlayacak olan dizilerini ve proğramlarını tanıttı.

Ekim'de Star'da başlığı ile paylaştığı video'da Kaderimin Yazıldığı Gün,Paramparça,Gönül İşleri,Kim O ve Dadadandinista gibi yapımlarını tanıttı.

Star tv eylül ayında sadece 2 dizisini Aşktan Kaçılmaz ve Reaksiyon'u başlatmıştı ve sadece Reaksiyon dizisi tutmuştu.Şimdi ise kanal Ekim ayına iddialı girmeye çalışıyor.

Ekim'de Star'da;

http://www.startv.com.tr/program/ekimde-starda

Star kendine bi logo bulamadı :X Hep renk değiştiriyor bukelemun gibi:X

Tutarsa Kaderimin Yazıldığı Gün , Paramparça tutar ..
Gönül işleri zannetmiyorum

Ekim ayında kanal daha iddialı. Bakalım reytingleri nasıl olacak.

3 dizi de iyi gidecek bence. Paramparça'nın ise büyük etki yapacağına eminim. Star'ın yarışı şimdi başlıyor :)

Çok iddalı diziler var fakat her iddalı dizide tutmuyor günümüz şartlarında.
Ben sadece Erkan Petekaya'nın dizisine tutma ihtimali veriyorum.

Star eylülde iddialı başlamadı az dizi başlattı mesela aşktan kaçılmaz pelin dışında diğer oyuncular yetersizdi.Sil baştan dizisini ise 5 günde tanıttı ve başlattı ama oranları fena değil.
Reaksiyonsa zaten yeni başlayan dizilerin en iyi reytinglisi:D
Bu dizilerle bence yükselir mesela kanalın salı ve pazar günleri boş ve ben kaderimin yazıldığı gün dizisinin kurt seyitten daha iyi oranlar alacağını düşünüyorum.
Pazar günü ise gönül işleri ab olacak ve aşktan kaçılmazdan kat kat iyi reyting alır yani star ekimde başlayacak ekim kasım aylarında aslında yeni yılda tam oturur.

Kanal hala en çok izlenen kanallar arasında mesela ab de 1.mesela prime time abde 1. ve kanal tam hazır değildi.Bence ekimde baya artacak hem oranlar çok yakın fox ve kanal d ile aynı oranlar.

Bitirileceklerinde tanıtımını bekleriz.:F Atv'nin biraz daha efktli hali gibi duruyor.:F

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy