Bence de sen benim yazdıklarımı görmezden gelebilirsin. Ne yazsam hemen Kanal D ile ilgili laf atıyorsun.
Starın hamlesinin kalitesiz olduğunu zaten sinirden söyledim.
Akasya Durağı ve Arka Sokakların da kaliteli olduğunu iddia etmedim.
Star yerine Behzat kalitesiz desem tam yerine oturacaktı
Bence de sen benim yazdıklarımı görmezden gelebilirsin. Ne yazsam hemen Kanal D ile ilgili laf atıyorsun.
Starın hamlesinin kalitesiz olduğunu zaten sinirden söyledim.
Akasya Durağı ve Arka Sokakların da kaliteli olduğunu iddia etmedim.
Star yerine Behzat kalitesiz desem tam yerine oturacaktı
Bana göre de Arka Sokaklar Behzatı hem kalitesiyle hem de reytingleriyle 500 kere ezer. Gerçi Behzatı ezmeyen yok. 1 reyting alıyorKanal D'nin kaliteli oldugunu iddaa ediyorsun ve Kanal D'yi tutuyorsun sonrada ne yazsam Kanal D ile ilgili laf atıyor diyorsun
Behzat TV'daki tüm dizileri 500le çarpar kalitede.Diğer diziler yerse tabi verdiği mesajların %1'ini versinler.
Ayrıca ben kimsenin yazdıgını görmezden gelmem karşıdakinden beklerim ister görmezden gel ister gelme farketmez benim için.
Ama bu sinirle çok yaşamazsın sen
Evet, Arka Sokaklar kaliteli değil bence de. Ama ondan daha kalitesiz diziler de var. En azından bana göre
Bazen sinirle ağızdan çıkan şeyler olur
Ama bende senin Akasya Durağı ve Arka Sokaklar'a kaliteli söyledin demedim . Kanal D bu kadar kalitesizleşmez cümlene cevap vermek istedim.
Tamam konuyu burada kapatalım . Herkes birbirine derdini anlattı
Bana göre de Arka Sokaklar Behzatı hem kalitesiyle hem de reytingleriyle 500 kere ezer. Gerçi Behzatı ezmeyen yok. 1 reyting alıyor
Bütün bir bölüm koltukta oturup içki içmek kaliteyse bravo o kaliteye
iyi de osesin izleneceğini kim biliyor))) hadi izledide yılbaşında izledikleri bir yarışmayı neden bir daha izlesinler ab grubu zaten tatilde bu hafta ab reytınglerının düşüklüğü ortada star çok riskli bir adım atıyor
kanal d bugün haberleri iptal etti ne var bunda haberler magazin bülteni gibi çok izlemek isteyen haber kanallarini izlesinNe nasıl haber iptal olur 😱 Yarın ki haberler hangi ulke nasıl kim nerde nasıl yeni yıla girdi haberleri olcakti bir nevi eğlence sayılır...Star beni yayıncılıkta şaşirtiyor
Hatta bence diziyi ekstra 1 hafta erteleyeip 1 Ocak a koydular cünkü diger kanallar dizileri yayinlamaz diye düsündüler ama yanildilar BIÜ ve ÖBGZK da yeni Bölüm yayinlayacak..
kanal d bugün haberleri iptal etti ne var bunda haberler magazin bülteni gibi çok izlemek isteyen haber kanallarini izlesin))
Kanal D bu kadar kalitesizleşmez merak etme
Zaten Kanal D yeterli derecede kalitesiz.Dahada kalitesizleşebileceğini sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?