Star TV'den Akıllıca Bir Plan!

Basarili bir hamle. Star yarin da birinci olabilir..

Kanal D'nin kaliteli oldugunu iddaa ediyorsun ve Kanal D'yi tutuyorsun sonrada ne yazsam Kanal D ile ilgili laf atıyor diyorsun

Behzat TV'daki tüm dizileri 500le çarpar kalitede.Diğer diziler yerse tabi verdiği mesajların %1'ini versinler.
Ayrıca ben kimsenin yazdıgını görmezden gelmem karşıdakinden beklerim ister görmezden gel ister gelme farketmez benim için.
Ama bu sinirle çok yaşamazsın sen

Bazen sinirle ağızdan çıkan şeyler olur

Ama bende senin Akasya Durağı ve Arka Sokaklar'a kaliteli söyledin demedim . Kanal D bu kadar kalitesizleşmez cümlene cevap vermek istedim.

Tamam konuyu burada kapatalım . Herkes birbirine derdini anlattı

Bana göre de Arka Sokaklar Behzatı hem kalitesiyle hem de reytingleriyle 500 kere ezer. Gerçi Behzatı ezmeyen yok. 1 reyting alıyor

Bütün bir bölüm koltukta oturup içki içmek kaliteyse bravo o kaliteye

- - - Ekleme - - -

Evet, Arka Sokaklar kaliteli değil bence de. Ama ondan daha kalitesiz diziler de var. En azından bana göre

Bana göre de Arka Sokaklar Behzatı hem kalitesiyle hem de reytingleriyle 500 kere ezer. Gerçi Behzatı ezmeyen yok. 1 reyting alıyor

Bütün bir bölüm koltukta oturup içki içmek kaliteyse bravo o kaliteye

İçine takas kaçmış senin.

Evet koltukta oturarak 4 reyting alıyo Star yıllarca bitirmesin o diziyi.İyi para kırıyolardır.

- - - Ekleme - - -

Ayrıca farkındaysan ben Bana göre demedim Behzat konusunda zaten öyle.

Gayet akıllıca bir hamle. Az da olsa etkisi olur bence.

Merak ettim şu diziyi iyice.

dipnot: Behzat'ın Kalitesi=Arka Sokaklar'ın Kalitesi.100

dipnot2: Her şey reyting değildir.

Faydası olur ancak pek fazla değil.

Gündüz kuşağında rakipsiz bir program iyi izlenebilir ve yarın okullar tatil o yönden birde artısı var.

Ne nasıl haber iptal olur 😱 Yarın ki haberler hangi ulke nasıl kim nerde nasıl yeni yıla girdi haberleri olcakti bir nevi eğlence sayılır...Star beni yayıncılıkta şaşirtiyor

Hatta bence diziyi ekstra 1 hafta erteleyeip 1 Ocak a koydular cünkü diger kanallar dizileri yayinlamaz diye düsündüler ama yanildilar BIÜ ve ÖBGZK da yeni Bölüm yayinlayacak..

Ne nasıl haber iptal olur 😱 Yarın ki haberler hangi ulke nasıl kim nerde nasıl yeni yıla girdi haberleri olcakti bir nevi eğlence sayılır...Star beni yayıncılıkta şaşirtiyor
kanal d bugün haberleri iptal etti ne var bunda haberler magazin bülteni gibi çok izlemek isteyen haber kanallarini izlesin
))

- - - Ekleme - - -

Hatta bence diziyi ekstra 1 hafta erteleyeip 1 Ocak a koydular cünkü diger kanallar dizileri yayinlamaz diye düsündüler ama yanildilar BIÜ ve ÖBGZK da yeni Bölüm yayinlayacak..

ondan değil geçen hafta kaçma nedenleri fetih 1453 un yayınıydi.

kanal d bugün haberleri iptal etti ne var bunda haberler magazin bülteni gibi çok izlemek isteyen haber kanallarini izlesin
))

Onlarda mı haberleri iptal etmişler? Bu sene haber iptalleri moda heral...Seneye yeni yayın döneminde 15'er dklık haberler izleriz inş...Bunun 5 dksi eğlence magazin olsun

Plan işe yarayacak gibi O Ses Türkiye Yılbaşı kısmı ciddi yüksek reyting almış , eğer bugünde gündüz kışağına göre iyi bir oran alırsa 20 Dakika'ya katkı sağlayabilir.