Star TV'den Akıllıca Bir Plan!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860

Star TV'de uzun süredir tanıtımları dönen 20 Dakika dizisi 1 Ocak 2013 salı akşamı 20:00'da başlayacak.

Kanal çok güvendiği diziye katkı sağlaması için akıllıca bir plan yaptı ve 1 Ocak salı günü O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının tekrarını 16:30 ile 20:00 saatleri arasına koydu.Bunun diziye katkısı elbette ki olacaktır.

Dizi için elinden gelen tüm çabaları harcayan kanal Ana Haber Bülteni'ni de bir gün iptal etmiş oldu.Bunu her kim nasıl yorumlar bilinmez ama kanalın bu hamlesi gerçekten akıllıca.

hayret bi şey ÖZEL

Fazla tanıtım göz çıkarmaz. Ama bence bunu yaparak 20 Dakikayı düşündüklerini sanmıyorum. Yine de mantıklı bir hamle olmuş.

Ama şu da var, 4 saat show programı izleyip hemen ardından dizi izlemek, garip olur.

Diziye katkı sağlayacağı kesin bu hamlenin, seyirciyi ilk başlarda elinde tutarsa, gece boyunca kolay kolay bırakmaz.

Star bunu yaparak kendini akıllı mı sanıyor?

TNS`de sonraki yapım öncekinden etkilenip yüksek reyting almaz. Kısacası hamle fos

4 saat boyunca izleyen pek olmaz gibi ortasından başlar çoğu kişi.

Geçen sene izlenmiyordu ama bu sene ciddi bir şekilde toparlandı sayılır

Geçen seneye göre çok iyi zaten ama yine de çok iyi değil.

bence iyi hamle o ses türkiye tekrarı ana haber,büyük risk ten daha iyi gider 4 reytingi aşar

Gayet Mantıklı Bir Hamle Revan Bir Kişi Bir Diziyi İzlemeye Karar Verirse İzler Bunu Unutma

Nasıl Olursa Olsun

Totalde 5 Ab 8 Reyting Alir Tekrar Bölümü

iyi de osesin izleneceğini kim biliyor
))) hadi izledide yılbaşında izledikleri bir yarışmayı neden bir daha izlesinler ab grubu zaten tatilde bu hafta ab reytınglerının düşüklüğü ortada star çok riskli bir adım atıyor

Zaten Kanal D yeterli derecede kalitesiz.Dahada kalitesizleşebileceğini sanmıyorum
O senin sadece düşüncen. Herkesin kendi fikri var. Fikirlerime karışman rahatsız edici olmaya başladı.

Ben de kaliteli diyorum. Aksini ispatlarsan sen haklısın. Eğer ispatlayamazsan daha fazla çırpınmana gerek yok

- - - Ekleme - - -

Gayet Mantıklı Bir Hamle Revan Bir Kişi Bir Diziyi İzlemeye Karar Verirse İzler Bunu Unutma

Nasıl Olursa Olsun

Totalde 5 Ab 8 Reyting Alir Tekrar Bölümü
Aynen öyle. Ben de öyle dedim zaten. O Ses`in 20 Dakikaya katkısı olmayacak. Zaten kafaya koyan izleyecek. Hadi gece olsa neyse de, önceki dizileri izleyen uykuya kalıyor diğer yapım izleniyor. Ama 20.00`de bu mümkün değil. Heleki TNS`de

Dediğin gibi herkezin düşüncesi farklı.Bana görede Star kaliteli.hayretbişey'inde dediği gibi Kanal D hala Akasya Duragının tekrarını veriyo gündüz kuşagında.Arka Sokaklar zaten senerlerdir aynı şekilde devam ediyor.Kalite bumu şimdi.Peki sen Star'ın kalitesizliğini kanıtlayabilirmisin.Ayrıca senin fikirlerine falanda karışan yok cevapv ermeyebilirsin yazdıklarıma yada görmezden gelebilirsin.

RevaN kusura bakma ama bu hamlenin neresi kalitesizlik?

Birde Kanal D kalitesizleşmez diyorsun ama hala gündüz kuşağında hala Akasya Durağı ve Arka Sokaklar'ın tekrarı var.

Bence de sen benim yazdıklarımı görmezden gelebilirsin. Ne yazsam hemen Kanal D ile ilgili laf atıyorsun.

Starın hamlesinin kalitesiz olduğunu zaten sinirden söyledim.

Akasya Durağı ve Arka Sokakların da kaliteli olduğunu iddia etmedim.

Star yerine Behzat kalitesiz desem tam yerine oturacaktı