Star TV'den İlginç Yarışma!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
[h=2]Ocak ayında yeni bir döneme girecek olan Star TV'de yeni yapımlar ekrana gelmeye hazırlanıyor.[/h]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Ocak ayında yeni bir döneme girecek olan Star TV'de yeni yapımlar ekrana gelmeye hazırlanıyor.
[/FONT]

[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Bunlardan biri de "Eyvah Düşüyorum" adlı yarışma.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]BKM Mutfak ekibi oyuncusu Eser Yenenler'in sunacağı yarışmada soruyu bilemeyen yarışmacı yere düşecek.[/FONT]
[FONT=verdana,arial,helvetica,sans-serif]Ülkemizde daha önce benzerleri çekilen yarışma, Ocak ayından itibaren Star TV'de olacak.[/FONT]

<SCRIPT>function adjustTextSize(nSize) { nSize = dSize + nSize; if (nSize>24) nSize=24; if (nSize<10) nSize=10; document.getElementById('innerText').style.fontSize = nSize + "px"; dSize=nSize;}var dSize=12;adjustTextSize(0);</SCRIPT>

Star adina basarili olabilecekmiydir?

Bu tür farklı yapımlar görmek iyi olur. Salı günü yayınlanabilir. Boş günleri bu tarz programlarla doldurmak akıllıca

Eser Yenenler iyi bir oyuncu.

Bu programın PT-2'de yayınlanacağını düşünüyorum. Günü güzel olursa tutabilir

artık boyle yarısmalar ülkemizde o kadar cok izlenmiyor ama yine de denenebilir.

formatı çok kötü beğenmedim ama yinede bir şans verebilirim

eser yenenler çoktandır gözükmüyo ekranlarda.büyük ihtimal izlemem

Bu gibi yarışmalar daha önce defalarca yayınlandı hiç biri uzun soluklu olmadı Eser'in sunuculuğu iyidir ancak yarışmanın formatı iyi gözükmüyor...