Star Tv'den Önemli Bir Hamle Daha!

Lordly

Tecrübeli Üye
Konu Sahibi
Reaksiyon puanı
1,188
Puanı
284
Büyük Risk Cumartesi Yok!

Star Tv'nin sevilen bilgi yarışması programı haftaiçi her gün 19.30'da yeni bölümleriyle, haftasonu ise 19.30'da tekrarlarıyla yayınlanıyordu.

Fakat Star Tv'nin yaptığı değişiklikle Büyük Risk bu haftasonu cumartesi yayınlanmayacak! Yani Star Tv, haftasonu primetime'a 19.30'da girecek. Harry Potter 19.30'da!

Bu durum Acun'a hazırlık olarak düşünülüyor. Büyük olasılıkla Acun Ilıcalı'nın programları haftasonu 19.30'da başlayıp 23.00'da bitecek. 23.00'da ise diziler yayınlanacak.
"Acun'un programları için hazırlık olayı sadece benim yorumum. Belki de Star'ın başka planları olabilir o saat dilimi için ama bana göre büyük ihtimalle Acun için yapıldı bu değişiklik." :)
-Lordly Özel- :D

Son düzenleme:
Acun'un programi 3.5 saat sürecek anlasilan.. Keske 19:30'da baslayip 22:30'da bitseydi..

Sanmıyorum. Olasılıkla falan olan iş değil bu. Büyük Risk eylülde ya biter ya da öğlene alınır. Herkes olasılıkla düşünceleriyle haber yapsa ooo...

@capslock Zaten Show Tv'de de 20.00'da başlayıp 23.30'da bitiyordu. :)

- - - Ekleme - - -

Zaten burada haber olan şey "Büyük Risk'in haftasonu yayın akışından kaldırılması". Yani ortada yalan dolan olan bir şey yok. :) Kalanı ise sadece yaptığım bir yorum... Haberi ve yorumu ayırabilmek gayet kolay. :) Sevgilerle. :)

Son düzenleme:
19.30 hamlesi çok daha iyi olur. En azından Behzat Ç. dizisi geç başlamaz. Buna göre, Behzat Ç. dizisi Pazar günleri 23.00'da ekranlara gelebilir. :)

Star Acun'u alarak farklılık yaratma arzusundan tamamen vazgeçti sanırım, diğer kanalları taklit ediyor artık maalesef. :(

Acun'a yine gece yarılarına kadar program yaptıracaklarsa keşke hiç almasaydılar...