Star Tv'de Yeni Bir Dizi Daha: Kızlarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Bu yıla damgasını vuran Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisine imza atan D Productions
yeni sezonda Kızlarım isimli yeni diziye başlıyor.Star TV'de ekrana gelecek olan dizide, iki kız kardeşin dramatik öyküsü ekrana aktarılacak.

naz-elmas.jpg

Star için iyi olur bu dizi, umarim reytingleri iyi olur. :)

Yok, Küçük Kadinlar olmaz. Unutulmaz dizisi tarzinda bir dizi olur bence. :)

Bu dizide İzmir Çetesi' nde Ateş karakterini canlandıran Kenan Ece Naz Elmas' ın sevgilisi (yada eşi) rolünde oynayacak. Dizinin Star TV' de başlayacak olması önemli bir risk ama diğer kadın karakterde başarılı bir seçim olursa dizi tutabilir.

Kenan Ece ve Naz Elmas ikisi de iyi oyuncular ama ikisi de reyting şanssızlığı olan oyuncular... Bakalım bu dizinin reytingleri nasıl olacak ?

Evet belli olmaz tabi ama 2010-2011 Star açısında ciddi başarısızlıklarla dolu bir dönem oldu, 2011-2012 sezonunda başarılı olabilir, tabi izleyicilerin eleştirilerini dikkate alması lazım. "Kızlarım" dizisinin ismi bana biraz saçma geldi, ancak bana Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin ismi de saçma gelmişti ve dizi birkaç bölüm sonra yayından kalkar demiştim, tam tersi oldu, dizi bütün bölümleriyle zirvede yer aldı. :) Star TV' de "Anneler ve kızları" diye bir dizide olacak, iki dizinin ismi karışabilir.

Evet öyle gibi görünüyor. :) Diziye başarılar dilerim, umarım İffet ile birlikte Star' ın makus kaderini değiştirebilir.