Star TV'de Gelecek Hafta 3 Yeni Program Başlayacak!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,356
Puanı
810
Star TV ekranlarında gelecek hafta 3 yeni program başlayacak. Bu 3 yeni programlardan biri dizi olacak.

Yarın saat 13:00'de yeni haftanin ilk yeni programı başlayacak: "Sevgili Dünürüm". Bu programla başlayan serüven, Deniz Uğur'un sunduğu "Film Gibi" programıyla devam edecek. Deniz Uğur bu programla birlikte, oyunculuğunu bir yana bırakıp sunucu olacak. Gece saatlerinde tam olarak saat 23:30'da Türkiye'nin ilk animasyon dizisi "Fırıldak Ailesi" başlayacak. Dizinin senaryosu Çoşkun Irmak'a ait.

müge anlı 3 , esra erol 3.5 alıyo bu programlar sevgili dünürüm ve film gibi 2-3 arası alırsalar star tv tüm gündede zirvede olur

Film Gibi'nin fragmanını izledim. Bakın buraya yazıyorum ab grubunda en az 12 share alır (en az).

Aslında üçünden de iyi bir reyting beklediğim söylenemez.

Ancak Fırıldak Ailesi O Ses Türkiye'nin etkisiyle iyi gidebilir. Ayrıca tanıtımlardan pek beğenmesemde iyi gitmesini istiyorum. Çünkü Türkiye'de bu tarz işlerin önünü açabilir ve yakın zamanda her kanalda buna benzer yapımlar görebiliriz. Maliyetide düşük. Kanalları fazla zorlamaz.

Özellikle Film Gibi iyi baslangiç yapabilir bence.

Günlük programlari pek takip etmiyorum. Ama Star TV iyi isler yapiyor bu aralar, tutabilir programlari.

sevgili dünürüm iyi değil film gibi güzel ab iyi sonuclar alicak sevgili dünürüm çok kötü