Al birini vur ötekine, ama eli kulağında geliyorlar.Onlara ne oldu onlar da sunuyordu program ortadan kayboldular
Al birini vur ötekine, ama eli kulağında geliyorlar.Onlara ne oldu onlar da sunuyordu program ortadan kayboldular
Kanal D çöp gibi fırlatıp o Hakan Ural denen adamı koydu. 😡Onlara ne oldu onlar da sunuyordu program ortadan kayboldular
Dönecekler mi 😱Al birini vur ötekine, ama eli kulağında geliyorlar.
Öyle duydum ben.Kanal D çöp gibi fırlatıp o Hakan Ural denen adamı koydu. 😡
------
Dönecekler mi 😱
Ayy bu ne.
İzlerken beynimi bir kenara bırakmam şart oldu.
Ayak fetişi olanlar beğendi ajdjsjsjsjsjsjd
Lütfen insanların zevklerine saygı gösterelim.🤢 iğrençlikte kaçıncı seviye?
Zaten talkshow gibi maç görüntüsü olmadığından goy goy yapıyorlar.Özellikle adamım Rok mükemmel tespitler yapmakta.
Devam edeceğiz. 😎Aygün Hanım'ın arkasındayız, ekranda istemiyoruz bunları.
O program buna göre daha eliyüzü düzgün bir programdı.Bak bu kadınlardan konuşunca aklıma Müge ve Gülşen geldi, keşke dönseler her gün kaçırmadan izlerim...
Günün en güzel haberlerinden biri olacak.Öyle duydum ben.
İşte övdüklerinin bile sonu hayra alamet değil.Lütfen insanların zevklerine saygı gösterelim.20 dk adamı övdü, programa da davet etti. Adam tutuklandı gerçi sanırım..
Devam edeceğiz. 😎
Onlar da her ne kadar queen olmasa da iyilerdi, boş dedikodu da yoktu.O program buna göre daha eliyüzü düzgün bir programdı.
Sonu kodeste bitiyor.Günün en güzel haberlerinden biri olacak.
İşte övdüklerinin bile sonu hayra alamet değil.
------
Onlar da her ne kadar queen olmasa da iyilerdi, boş dedikodu da yoktu.
Demek ki Seren Serengil'in zevklerine riayet etmiyoruz.Sonu kodeste bitiyor.
😱 bilmiyordum valla gündüz programları ile işim olmuyorKanal D çöp gibi fırlatıp o Hakan Ural denen adamı koydu. 😡
------
Dönecekler mi 😱
Anam adam turşuları ayağıyla ezip dans ediyor, Seren'le ne alakası varGünün en güzel haberlerinden biri olacak.
İşte övdüklerinin bile sonu hayra alamet değil.
------
Onlar da her ne kadar queen olmasa da iyilerdi, boş dedikodu da yoktu.
Queen kim?Demek ki Seren Serengil'in zevklerine riayet etmiyoruz.
Bu adamı övmesi başlı başına bir suçAnam adam turşuları ayağıyla ezip dans ediyor, Seren'le ne alakası var
KimseQueen kim?
Hoşuna gitmiş yapacak bir şey yok. Arto da beğendi ileriki dakikalarda.Bu adamı övmesi başlı başına bir suç
Ciddiyim kim ya? Safa filan da yatmıyorum.Bu adamı övmesi başlı başına bir suç
------
Kimse
Söylediğin söz tam bu duruma uygunHoşuna gitmiş yapacak bir şey yok. Arto da beğendi ileriki dakikalarda.Gönül ota da ...
Müge ve Gülşen için bir queen olmasa da dedim, kimse işte.Ciddiyim kim ya? Safa filan da yatmıyorum.
Nigar Kanlı,eskiden Gülşen ile magazin programı sunmuştu.Hatırlıyor musun?Söylediğin söz tam bu duruma uygun
------
Müge ve Gülşen için bir queen olmasa da dedim, kimse işte.
Bircan dobra, Seren tatlı sert, Arto takımın mantığı.. Seviyoruz sizi, devam.
Magazin müdürlüğü yaptığını duydum hatta program sunduğunu bile duydum ama Gülşen'i duymadım.Nigar Kanlı,eskiden Gülşen ile magazin programı sunmuştu.Hatırlıyor musun?
Buna çok güldüm profilinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?