Star TV ve FOX'tan Yayın Akışı Değişikliği!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,656
Puanı
1,061

Van'da 38 kişinin hayatını kaybettiği çığ felaketinden sonra Star TV ve FOX'tan yayın akışı değişikliği geldi.

Bu akşam 20.00'de 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nı ekrana getirecek olan Star TV felaketin ardından aynı saate 'Bas Gaza' adlı yabancı filmi koydu. FOX ise 'Yaparsın Aşkım'ın yeni bölümü yerine 20.00'de 'Kadın'ın, 22.45'te 'Savaşçı'nın tekrar bölümlerini yayınlayacak.

Bu acı gelişmenin ardından diğer kanalların da akışlarında değişikliğe gidip gitmeyeceği ise merak konusu.

Reactions: Angelica
Star’ın film yerine başka film koymasını anlamadım.

Geçen sefer deprem zamanı duyar kasıp FOX’u eleştirenleri buraya da bekliyorum.

Anlamadığım tek şey; türk filmini yayından kaldırıp yabancı film koyunca yada yeni dizinin yeni bölümünü değilde başka dizi koyunca duyarlı mı oluyorlar???
Tamamen kendilerini düşünüyor hepsi.....İşin özeti bu.

Reactions: Emre Ozansoy
Star’ın film yerine başka film koymasını anlamadım.

Geçen sefer deprem zamanı duyar kasıp FOX’u eleştirenleri buraya da bekliyorum.
Buyur burdayım isim verebilirsin.
Duyar kasma değil yapılması gerekeni söylemiştik ve neyse ki bu sefer yapılmış o yüzden bir eleştirim yok.

Reactions: Özgür
Sadece sen değil birçok kişi söylemişti de o günkü konuda Buğra her şeyi çok güzel açıklamıştı.
Her durumda koşulsuz şartsız FOX savunuculuğu yapanları asla anlamayacağım ama bu sefer yapılması gerekeni yapmış teşekkürler.

Reactions: Özgür
Komedi ile ilgili şeyler koymuyorlar. Kaldırılan iki yapım da komedi yapımı aslında.

Reactions: Aserat