Star Tv Sitesine Hacker Sızdı !

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,769
Puanı
1,060
Türkiyenin başlıca büyük kanallarından biri olan Star Tv'nin resmi internet sitesine hacker sızdı !

Star Tv sitesine hackerlar sızdı. Hackerlar sitenin reklam kısmına hedef aldı. Panel kısmına ''Hacked by M@razAli Iran Hacker'' yazıldı. Ve akıllara Atv'nin bir zamanlar yayınladığı Adanalı dizisini getirdi.

Durumu farkeden Star Tv sitesinin yöneticileri hemen durumu farkettirmeden düzeltti. İşte Star Tv sitesinin hackerlanmış hali !

PEDJMO.jpg

Konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Star'ın sitesine her gün bir şeyler oluyor zaten. Birilerinin nazarı değiyor galiba... :F

Star TV'nin açığı vardır sanırım internet sitesinde, onu bir an önce düzeltmesi gerekecek. Gerçi çoktan düzeltmişlerdir. Güvenlik açıkları olmaması lazım. Diğer türlü böyle sorunlarla karşılaşılır. :)

o şopar önce eski sevdiği kanalına baksın:Dhayat yolunda gültepe hiccran hepsine tutacak dedi ama tutmadı hayat yıolundaya 1. bölümde yol gözüktü:D

bunu yapan bence ya @Bully dir ya da @Yiğitt şoparı ya da @xemrexxx melunudur:bağır:
Kesin olarak @Bully yaptı :A

o şopar önce eski sevdiği kanalına baksın:Dhayat yolunda gültepe hiccran hepsine tutacak dedi ama tutmadı hayat yıolundaya 1. bölümde yol gözüktü:D

bunu yapan bence ya @Bully dir ya da @Yiğitt şoparı ya da @xemrexxx melunudur:bağır:

Kesin olarak @Bully yaptı :A
Maraz Ali'yi de çok severim ha. :F

Ama ben yapmadım. :bhr: :A

Gülme krizine girdim.:)
Star TV senin gibi büyük kanala yakışmadı .:(

Forum İstatistikleri

Konular
176,585
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy