Öf be, iki şaka yaptırmıyorsun.
Yasak Elmayı Fox yayınlıyor diyemi seviyoruz yoksa senaryosundan dolayımı alper
Öf be, iki şaka yaptırmıyorsun.
Bize Fox var dediler izliyoruz valla.Yasak Elmayı Fox yayınlıyor diyemi seviyoruz yoksa senaryosundan dolayımı alper
Bize Fox var dediler izliyoruz valla.
Bize Fox var dediler izliyoruz valla.
Allah korumuş resmen.Yasak Elma ilk başta ATV'de Altın Tepsi adıyla yayınlanacaktır, aklıma o geldi.
Aynen.Allah korumuş resmen.
yalan haber olması temenisi ile.
Ethem Sancak'a satılırsa bir daha avlu ve utc yi hayalimizde görürüz.
Yaaa şaka gibi. UMARIM yalan haberdir her yıl böyle haberler çıkıyor ..... 😱
Kanal yeni projeler başlatıyor neden satılıyor ki. NTVSpor vardı zamanında o da aynı yayın grubuna aitti galiba. Onu tamamen kaldırmışlardı. Umarım yapmazlar. Acaba @Aserat ne der buna?
Yasak Elmayı Fox yayınlıyor diyemi seviyoruz yoksa senaryosundan dolayımı alper
FOX'tan başka kanalda olsa + Şevval Sam vs. olmasa izlemezdim ben de.
Diziyi izlettiren Şevval Samla Eda Ece zaten
Aynen sanki yeni sahibine ortam hazırlıyor gibi.Yeni sezon için hazırladığı Menajerimi Ara gayet merak uyandırdı, reytingler de karşılığını alacaktır. Seni Çok Bekledim, Sol Yanım, Kazara Aşk bunlar da iddialı işler. Böyle güzel işler hazırlarken satılırsa baya kötü olur.
Aynen abla.Şevval Sam'ı ilk kez Bodrum Masalı'nda izlemiştim. Tanıtım fragmanında Şevval'i görünce bakayım dedim, öyle başladım diziye.
ATV olacak.Başkasına satılsa ne olacak ki ben pek anlamadım
Bence halihazırdaki işlere bir şey olmaz da sonrası için değişebilir projelerin içeriğiMaalesef.
Daha konuşmak için erken ama gerçek olursa Avlu, Ufak Tefek Cinayetler, Menajerimi Ara gibi farklı işler hayatta onay alamaz yerine Sefirin Kızı türevleri gelir.Bence halihazırdaki işlere bir şey olmaz da sonrası için değişebilir projelerin içeriği
O zaman inşallah satılmaz diye bol bol dua edelim bari.Daha ortada net bir şey yok ama satılırsa sadece ben değil herkes üzülür çünkü bir daha Menajerimi Ara, Avlu, UTC gibi farklı işler göremeyiz.
Tam da Star yeni projeler başlatıyorken mi yapılır bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?