Star Tv mi ? Atv mi? Show Tv mi?

Sizce hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
Yeni yıla girmeden önce bu üç kanal yeni yılda yayınlayacağı diziler ve programların tanıtımlarını yayınlamaya başladı ve bu kanalların üçüde Kanal D'nin ardından 2.lik savaşı verecekler peki sice hangisi 2. olmayı başarıcak?

Star TV başaracaktır bence. Bu arada bir bakarsınız 1. sırada yer alır. Bu aralar iyi işlere imza atmaya başladılar.

Muhteşem Yüzyıl ve İffet'ten dolayı Star'ın A/B'de önde olacağını düşünüyorum. Ama önde olsa bile fark çok az olur. Acun Ilıcalı, Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili ile Show TV yine çok iddialı olacaktır. A/B'de ATV 4.sıraya geriler bence...

Totalde ise Show TV biraz daha avantajlı gözüküyor bence. Muhteşem Yüzyıl totalde o kadar yüksek oranlar alamıyor çünkü. ATV 3. Star 4. sırada olabilir totalde...

bence atv 2.olacaktır (tümgün totalde) zaten show tvle okadar farkta yoktu muhteşem yüzyılın gitmesi ve atvdeki yeni dizilerle 2.liğe yerleşir star okadarda iddalı gözükmüyor...

TOTAL

1. Kanal D
2. Show Tv
3. ATV
4. Star Tv

A/B

1. Kanal D
2. Star Tv
3. Show Tv
4. ATV

Bu arada benim sıralamalarım PT içindi. Tüm gün sıralamasında Star'ın ATV ve Show ile yarışabileceğini düşünmüyorum şu aşamada...

Gün olarak dedim sadece çarşamba günü artar diğer günler düşebilir gibi:)

ben 2.lik için atv nin show u zorlayacağını düşünüyorum atv birçok iddalı dizi başlatacak star ise ab kanalı olacak gibi yeni yapımları totalde pek izlenmez

Doğuş grubu Star TV'yi satın aldı ve Geniş Aile kısa sürede bitirilmişti. Bu yüzden sen böyle düşüncelere kapıldın yani Geniş Aile'yi bitirdikleri için. :)
bu cümlenden sonra panpalığımız bitti ne alakası var:D
yeni dizilerinde bir ışık yok,programları vasat bunlar zaten eski starda'da vardı tutmadı tek artıları iffet,muhteşem yüzyıl belki bir erkek bir kadın ben umutlu değilim star'dan

bu cümlenden sonra panpalığımız bitti ne alakası var:D
yeni dizilerinde bir ışık yok,programları vasat bunlar zaten eski starda'da vardı tutmadı tek artıları iffet,muhteşem yüzyıl belki bir erkek bir kadın ben umutlu değilim star'dan

sana gore o bana gore kalbım 4 mevsım harıcı hepsı mukemmel