Star TV Müthiş Dizi Atağı ile Neyin Peşinde?

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,350
Puanı
809
Star adına 'yaz hamlesi' dediği bir dizi atağına geçmiş. Bu listede yedi dizi Star'ın. Yeni patron ve yönetimle kanal, sektörün şu an yıldızı. Yapımcılar 'Abi şu projeyi de size verelim' şeklinde dolaşıyor, bu listeden anlaşılan. Ve daha da artacak sayı. Kanal bu kadar diziyi ne yapacak? Oldu olmadı yöntemiyle doğru yolu bulup, kalıcı olanlarıyla yola devam edecek. Benim bildiğim, asıl önümüzdeki yayın döneminde patlama olacağı. Olur mu, olmaz mı bilemem. Ama şu bir gerçek; Star, farklı konuların dizilerini 'standartlar'la harmanlayarak daha 'Beyaz Türk' bir kanal yaratmak peşinde.

Sina Koloğlu - Milliyet

star-tv-yeni-logo.jpg

star dizi yapıyor ama hepsi kalitesiz yapımlar

Bence hepsi kalitesiz degil.. Ciplak Gerçek 45 dakikalik olacak, Isler Güçler'de iddiali proje olarak gösteriliyor.. Küçük Hesaplar basarili gitmez bence.. Ibret-i Ailem ve Hayatimin Rolü ise gayet iyi giderler bence.

Yeni dizilerin hepsini olumlu olarak görüyorum. Dizi kalitesi olarak birinci kanal olacaklar bence fakat reyting alacak işler değil bunların çoğu. Yeni sezondaki yayın akışını merak ediyorum Star'ın...

star tnt nin pesinde olsa gerek :)))))) simdiye kadar tuturabildikleri yeni dizi olmadi starin. hep transferlerle ayakta

bende ozana katılıyorum. kalite bakımından 1 numara olucaklardır ama reytinglerde isler degisicek.
star tv'yide bu yuzden seviyorum. hep farklı seyler cıkartıyorlar ekrana. 45 dk lik diziler vs bakımından. umarım cogu dizisi tutar da gereksiz yere uzayan dizilerden kurtuluruz

Star Tv sırf günler boş kalmasın diye dizi yaptırdı bütün yapım şirketlerine. Çıplak Gerçek iyi, diğerleri fasa fiso.

yeni projelerin hepsi tutar star tv geliserek devam ediyor hepsi tutar izlenme rekorları kırar inşallah simididen 2.kanal garanti gibi yazın

Bence hepsi kalitesiz degil.. Ciplak Gerçek 45 dakikalik olacak, Isler Güçler'de iddiali proje olarak gösteriliyor.. Küçük Hesaplar basarili gitmez bence.. Ibret-i Ailem ve Hayatimin Rolü ise gayet iyi giderler bence.

çıplak gerçeğin fragmanları çok kötü
küçük hesaplar adı duyulmadı
hayatımın rolü çok basit
ibreti ailem hemen söner başarılı olabilir aynı şekilde işler güçlerde