Star TV logosunu yılbaşı akşamı değiştirdi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
ABA_yeni-star-logo-2.jpg

Doğuş Grubu'nun satın aldığı Star TV, 31 Aralık Cumartesi akşamı saat 19.00'de yeni Star logosunu ekranlarına taşıdı.

Star TV'deki büyük değişim yılbaşı akşamı başladı. Saat 19.00'de özel yayına geçen Star TV, yeni dönemdeki dizilerin oyuncuları ve ekran yüzlerinin yer aldığı Kenan Doğulu'nun seslendirdiği özel Star TV şarkısıyla logosunu değişti.

Star TV'de logo değişimin ardından Nişantaşı'nda özel olarak düzenlenen yılbaşı partisinden canlı yayın yapıldı. Program tanıtımlarının ardından Star'ın yenilenen stüdyosundaki ilk ana haber bülteni ekranlara geldi.

TVAKTUEL

logo ve jenerikler yerel kanallardaki gibi olmuş....

Valla cnbc-e gbi olmuş..... Valla eski kırmızı logoyu özleidm... başka kanal gbi gelio şimdi bana...

1 ay sonra hepiniz eski logoyu unutacaksınız bu logo iyidir :D

Bence eskisinden baya güzel olmuş.Alışkın olmadığınızdan gözünüze hoş gelmiyor.Alışınca gayet güzel dersiniz.Yılbaşı gecesi eve 11 gibi geldim.Altın Düetler vardı.Star'ı bir açtım yeni logoyla karşılaştım.İlk gördüğümde yadırgadım.Sabah yine Star'ı açtım ama gözüme hoş gelmeye başladı.Alışırsınız yakın zamanda.Star çok büyük bir atılım gerçekleştirdi.Bu yönden tebrik etmek lazım.Ayrıca ilk olarak haber çıktığında yani fotoğrafta gördüğümüzde çok sönük duruyordu.Ama ekranda oldukça renkli ve kaliteli durmuş.

Son düzenleme:
Eskisini herkes benimsemişti. Bu şimdi başka bir kanala aitmiş gibi geliyor. Hoşlanmadım bu işten.