Star TV HD'den Müjdeli Haber Geldi!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Star TV HD'den Müjdeli Haber Geldi!

Ekranların ilgiyle takip edilen kanallarından Star TV HD'den beklenen haber geldi.

'Kiralık Aşk', 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem', 'Paramparça', 'Kara Sevda' gibi dizilerinin yanı sıra sevilen programlarıyla da milyonları ekrana bağlayan ve 18 Eylül 2014'te gerçekleşen frekans değişiminden iki hafta sonra yeniden şifreli yayına geçerek büyük tepki toplayan Star'ın HD yayınları bundan sonra Türksat'ta şifresiz olarak izlenebilecek.

Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Kanal D HD de şifresini kaldırmıştı.
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Son düzenleme:
yakında hepsi şifresiz olacak çünkü tüplü televizyonlar tarih oluyor herkes HD televizyon alıyor

Kanal D yine başlangıcı yaptı.
)

Şifreyi koyarak büyük terbiyesizlik etmişti kanallar, doğru olanı yapıyorlar tabi ki.

bizde 1 led 1 lcd var çamur gibi görüntü izliyoduk resmen ya bide led ekran büyük olunca ne öyle yav 240p youtube videosu gibi

işte led ve lcd de bu sıkıntı var kanallarda 460P Yapmıyorlar kaliteyi 360p yada 240P ile izliyorsun HD oldumu 1080P ile cap canlı görünce insanın bir hoşuna gidiyor

Frekans 12015h27500 sabah bakmıştım açılmamıştı

star hd nin de şifresiz yayına geçeceğini daha önce söylemiştim..kanal d ile star ın böyle bir karar alacağı belliydi

Nasıl görüntü güzel mi beyazsoy?
Sd kalitesinden hallice. Aynı kanal d gibi çok düşük bit değerli .

En iyi görüntü TV 8 show ve fox kanalturkte atv nin hd teknoloji olarak eski (renklerin parlaklığı düşük) kanal d ve star teknoloji olarak atv den önde ama kalitesi düşük

Haber kanalları içinde en iyi görüntü tvnet de en son teknolojiyi kullanıyorlar

ben şimdi açtım baktım açılmış iyi oldu ya hd daha iyi

görüntüsü çok güzel kötü değil hiç
Lcd ve led tvlerde farkı bayağı hidedilir ben bilgisayardan karsilastirdigim için daha sağlıklı anlıyorum. Lcd ve led tvlerden sd yayınları çok kötü gösterir çoğunlukla

Anladım.

Lcd ve led tvlerde farkı bayağı hidedilir ben bilgisayardan karsilastirdigim için daha sağlıklı anlıyorum. Lcd ve led tvlerden sd yayınları çok kötü gösterir çoğunlukla

bizim televizyonumuz LG marka hd görüntüsüde çok güzel şu an
açık bakıyorum star tv güzel