Star TV, Hayatımın Rolü dizisine üvey evlat muamelesi yapıyor!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
634828834925109702.jpg

Hayatımın Rolü Dizisinin Hakkı mı Yeniyor?

Sessiz sedasız bir yaz dizisi olarak ekrana geldi. Haluk Bilginer'in oyunculuğunu sırtlayan, adaptasyon bir hikayeden yola çıkıp, yaz ekranında farkında olmadan varlık gösterdi. Reytingleri gerçekten çok iyiydi… Üstelik daha önceden Okan Bayülgen'in oynamış olduğu ve tutmamış bir işin, tutmuş ve seyirciden onaylanmış bir haliydi…Gelin görün ki, yayıncı kanal diziye sanki üvey evlat muamelesi yapıyor.
Bu dizi, kitleleri peşinden sürükleyecek aşıkları, ya da bir heyecanlı aksiyon vaad etmiyor. Bir sanat eseri falan da değil. Ama aile kavramını, kendi dilinde başarılı bir şekilde anlatmaya çalışıyor. Üstelik seyircinin benimseyebileceği bir anlayış ile. Elimizde böyle tutmuş, bir dizi varken, bu diziyi görmezden gelmek abes değil mi? Sanki 'dizinin bir an önce reytingleri düşsün de, yayından kaldıralım' havası seziyorum. Star'ın yeni sezon tanıtımında yeri olmayan 2 diziden biri Hayatımın Rolü.
Bence bu haksızlık. Ağır dramların yoğunlukta olduğu bir sezon bizi bekliyor. Hayatımın Rolü dizisi, aslında çok etkin bir 'kafayı dinleme merkezi' olabilecekken, görmezden gelinmesi biraz garip oluyor.

öyle ahım şahım bir dizi değil ilk 4 bölümünü bende izledim sıkılmadan izlemekte mümkün değil bence haluk bilginerin kalitesine yakışmayan olmamış işlerden biri bu dizi yazın yoklukta izlendide kışın hiç bir gideri yok kaldırsalar yeridir:))

"Star Tv'nin yeni sezon tanıtımında yeri olmayan 2 diziden biri Hayatımın Rolü."
Bu yazıyı yazan köşe yazarı ya bunamış ya da Star'ın tanıtım filmini izlememiş. :d

Star'ın tanıtım filminde Hayatımın Rolü de yer alıyor zaten!

Dikkatli izleyin. Denizde teknelerde Haluk Bilginer'in resimleri geçiyor, Hayatımın Rolü yazıyor. :) Galiba Star diziyi bitirmeyecek...

Son düzenleme:
"Star Tv'nin yeni sezon tanıtımında yeri olmayan 2 diziden biri Hayatımın Rolü."

Bu yazıyı yazan köşe yazarı ya bunamış ya da Star'ın tanıtım filmini izlememiş. :d

Star'ın tanıtım filminde Hayatımın Rolü de yer alıyor zaten!

Dikkatli izleyin. Denizde teknelerde Haluk Bilginer'in resimleri geçiyor, Hayatımın Rolü yazıyor. :) Galiba Star diziyi bitirmeyecek...

oraya hiç bakmadım hemen bakıyorum

- - - Ekleme - - -

Şimdi gördüm evet fragmanda var ama 2 gün önce yayınlananda yoktu ekleme yapmışlar Hadise ve Mustafa Sandal'ı da fragmana eklemişler