Star Tv Geri Adım Atmış Olabilir !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,019
Puanı
1,061
Daha önce Ağır Roman dizisinin 25 Eylül Salı Başlayacağını duyuran Star Tv web sitesinde de bu bilgiyi paylaşmıştı. Şimdi Star Tv`nin Web sitesinde dizi için Eylülde yazıyor. Yani Star Tv başlamadan geri adım atıp Salıya başka bir dizi koyabilir, çünki daha 30 dakika öncesine kadar her yerde 25 Eylül diye kayıtlıydı dizinin tarihi ama şimdi heryere Eylülde yazısı gelmiş

star-tv-44-siki-calismasinin-karsiligini-alma-3911952_b.jpg

Not: Az Önce OzaN`ın önerisini görmüş olabilirler :D

Öyle birşey olduğunu pek zannetmem . Belki iddialı bir dizidir diyede öne alınmış olabilir. Esprinide hiç begenmedim.

Öyle birşey olduğunu pek zannetmem . Belki iddialı bir dizidir diyede öne alınmış olabilir. Esprinide hiç begenmedim.
Espri değildi zaten. Bu forumdaki haberleri kimler okuyor haberin var mı? Kaç kez bazı yapımcılar buradaki haberi paylaşmış ve retweet etmişler. Herşey olabilir.

Mantıklı olan bu gözüküyor şu aşamada. Star en azından TNS sonuçlarını beklemeli. Ağır Roman'ın işi Salı günleri çok zor olacak. Eğer 25 Eylül'de başlayacaksa şimdiden tarih vermeleri gereksiz çünkü o zamana kadar değişen durumlar olabilir. Bence Salı için en uygun tercih İşler Güçler ve eğer Pazartesi'den alınacaksa Hayatımın Rolü...

Mantıklı olan bu gözüküyor şu aşamada. Star en azından TNS sonuçlarını beklemeli. Ağır Roman'ın işi Salı günleri çok zor olacak. Eğer 25 Eylül'de başlayacaksa şimdiden tarih vermeleri gereksiz çünkü o zamana kadar değişen durumlar olabilir. Bence Salı için en uygun tercih İşler Güçler ve eğer Pazartesi'den alınacaksa Hayatımın Rolü...

bence işler güçler pazar pt-2 de olacaktır

bence işler güçler pazar pt-2 de olacaktır

Pazar PT2 diziler için uygun gözükmüyor. Behzat Ç o yüzden oradan alındı zaten. Yetenek Sizsiniz Türkiye 23.15'e kadar sürüyor çünkü...

- - - Ekleme - - -

o kadar adam burda ne gezsin

Medya sektöründen pekçok kişi forumları takip ediyor. Bizim forumun da takip edildiğine pek çok kez şahit olduk ama tabii benim yorumu okuyup hemen dizinin yayın tarihini değiştirecek değiller o işin esprisi...

Moderatörün son düzenlenenleri:

o kadar adam burda ne gezsin
Haberin yok galiba Pis Yedili dizisinin fragmanını Gani Müjde twitterda böyle paylaşmıştı: Pis Yedilinin ilk fragmanı daha benim bile elimde yokken demişti ve link olarakta buranın adresini vermişti. Ayrıca kaç tane yapımcı da bir çok haberi özellikle Furkanın haberlerini retweet yapmıştı. Neden olmasın? Onlar da insan değil mi? Haber paylaşılıyor burada. Google`a yazsan haberin ismini buranın da adresi gelir

Moderatörün son düzenlenenleri:
ozan olabilir tabiki de. starın yayın akışını tahmin etmek çok zor :)