Star Tv Amacına Ulastı Mi?

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
149,968
Puanı
1,061
geçen seneden beri yeni işlerle yüksek reyting ve kalite hedefi ile yola çıkan star tv amaçina ulastı mı sizce?

böyle bi hata beklemezdim senden...:beaten:bağırma smıleyi yok boksörle idare et...star tv nin amacının ne olduğunu bilmeden nasıl edek yorumları....amaçsız yorumlardan ne tavuk çıkar ne yumurta....hatta destere bile çıkmaz...amacını yaz starın yoksa yorumyok....pışşşşşşşşşşşşşşııııııııııkkkkkkkkkkk....alamazsın benden yorum......:encouragement:

Bu Star'ın başarısı değil SHOW'un başarısı....

Show'un başarısı değil Show'un başarısızlığı :😱
Beni Affet-Muhteşem Yüzyıl-Acun Ilıcalı olmasa star napıcak çok merak ediyorum gündüz kuşağını tek Beni Affet sırtlıyor prime time içinse 4 günü acun ve muhteşem yüzyıl. televizyonculuk parayı bastırıp tutmuş yapımları almak değil bence...

star geçen sene kalite diyerekten iffeti bitirdi bu sene dilayı başlattı. ne perhiz ne lahana turşusu. zorlandıgı yere acunu koydu oldu sana show -2 beni affetle

Star'ın Show'dan,ATV'den,Fox'dan,Kanal D'den bir farkı yok,Türkiye'de sorunumuz da bu zaten,farklılık yok.Amaç her zaman çok izlenmektir,şu anki sisteme göre de amaca ulaşılmıştır.Bitti mi?Hayır.Hep daha fazlası,hep daha fazlası.

Parayı basacak parası olmamak başarısızlıktır ama.

Parayı basacak parası olmamak başarısızlıktır ama.
Tabiki parayı basacak ama o parayla başkasının başarısını çalmayacak kendisi üretecek bu yapımlar Show'dan gidince kanal battı maaşlar ödenemiyor bence resmen emek hırsızlığı...

@mrt-06 star almasa başkası alacaktı show da para yok ki

@mrt-06 diyorumki Show'un parasının olmaması, parayı tüketmiş olması başarısızlığı yüzünden. Sonuç olarak Show başarısızlığı yüzünden bu hallerde.

Star ve Show fanatiğimiz var. Sıradaki kim olacak acaba?

dila yı yayınlıyan kanal tabiki başarılı ? :

Sabah kuşağı şu an için kendisini çok fazla tatmin etmiyor olabilir..

Pazartesi günü başarılılar, tabii O Ses Türkiye yayınlanırken.

20 Dakika da gayet başarılı, özellikle AB grubunda.

Muhteşem Yüzyıl'ın başarısı zaten ortada

Perşembe filmlerle idare ediyor

Dila Hanım da gayet iyi sonuçlar elde ediyor

Cumartesi ve Pazar da Acun sayesinde başarılı

Bir Erkek Bir Kadın da fena sayılmaz

Yakında Survivor ve Popstar'ın gelişiyle daha da iyi sonuçlar elde edebilirler

Star kanalın bütün yüksek gelirli yapımlarını aldı ondan sonra doğal olarak Show'un parası tükendi...

beni affet sözlesmessi bitmisti show parasi yoktu

muhtesem yüzyıl için show tv starın verdigi mevlayi veremedi dogal olarak kaybetti

acun'a showun hala borcu var ödeyemedi daha

acunun basarısı acunun diyelim

dila hanım dizisi iyi gidiyor

isler güçler yanlıs günde pazar pt2 olmalı

20 dakika beklentinin çok altında performans sergiliyor