Keith Long
Favori Üye
ama saati pazar sabah 10 da yeni bölüm olmaz cumartesileri dershanem vardı @Emre OzansoyRenk katmıştı o aslında, kötü olsa da ben seviyordum.
ama saati pazar sabah 10 da yeni bölüm olmaz cumartesileri dershanem vardı @Emre Ozansoy
Sokağa 20 yaş altı oldumuzdan @Forumdash la çıkamıyoruz
Öyle canım aklınca bizi kandırıyor bunak .ss
Sokağa 20 yaş altı oldumuzdan @Forumdash la çıkamıyoruz@eskici @MasacRE @Maskeli Fedai @serhatt @sokak sanati @mrt-06
Ben Star'ın 2010 - 2011 dönemini seviyordum Papatyam, Akasya Durağı vs. güzeldi.
Daha öncede bir kaç ekz demiştim Papatyamı bende çok severdimBen Star'ın 2010 - 2011 dönemini seviyordum Papatyam, Akasya Durağı vs. güzeldi.
Kanal 7 ile yarışır duruma düştü, daha kötü yani.Sadece 2 sezon önce de neredeyse 4 gün zirvede olan kanal yine kendisine gelir. Yorumları okudum, sanki bir ara olan Show-un durumuna düşmüş gibi konuşulmuş.
Bayram bölümü çok duygusaldı hala unutmam.Daha öncede bir kaç ekz demiştim Papatyamı bende çok severdim
Daha öncede bir kaç ekz demiştim Papatyamı bende çok severdim
O değil, bu logosu olduğu zamanlar daha efsaneydiBu logosu gittiğinden beri yüzü pek gülmeyen, kalitesinden ödün veren bir kanala dönüştü. Umarım en yakın zamanda kendisine yakışır içerikler üretir.
O değil, bu logosu olduğu zamanlar daha efsaneydi
Papatyam'da mı MinT Yapım'ın? 😱 Aydın Sarman yapmış müziklerini.
Müzikleride çok güzeldi Metin bey dizilere devam etseydi keşkeKanal 7 ile yarışır duruma düştü, daha kötü yani.
Bayram bölümü çok duygusaldı hala unutmam.
Mavi logo efsane Uzan yıllarını, kırmızı logo TMSF ve Aydın Doğan'ı temsil ediyorBiri kırmızı, biri mavi ne fark eder.
Mavi logo efsane Uzan yıllarını, kırmızı logo TMSF ve Aydın Doğan'ı temsil ediyor
Çok yaşlandı artık ama geçen bir programa katılmıştı fazla değişmemiş.Müzikleride çok güzeldi Metin bey dizilere devam etseydi keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?