Star TV 30 Yaşında!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
58,778
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Türkiye'nin ilk özel televizyonu Star TV, 30 yaşında!

Son sezonlarda İstanbullu Gelin, Söz, Ufak Tefek Cinayetler, Avlu, Jet Sosyete, Sefirin Kızı, Babil ve Güvercin gibi başarılı dizi ve programlara imza atan ülkemizin ilk özel televizyonu olma özelliğini taşıyan Star TV 30 yıl önce bugün kuruldu.

Kanal, sosyal medya hesabından paylaştığı videoya "30 yıldır ilk günkü gibi senin Starın!" notunu düştü.

https://twitter.com/x/status/1258139760712957952

Son düzenleme:
Uzan döneminde efsaneymiş geçen Şoko izlerken gördüm. Sonrası yokuş aşağı

Doğuş grubu bir dönem TVen kanalı açıyordu. İşte bu kanalı da Doğan grubundan almıştı. Hatırlıyorum da, Behzat Ç.'yi TVen'e almış ve sonrasında Star TV'yi alınca o kanala geri almıştı. Kendi kanalına yeniden transfer olan tek dizi olmuştu sanırım. Doğan grubu döneminde daha çok Kanal D'den gelenler yayınlanıyor gibi bir şeydi, Geniş Aile'nin bu kanalda devam etmesi de vardı örnek vermek gerekirse. Sonrasında Doğuş grubu ile başka bir kimliğe büründü kanal. Keşke CNBC-e, e2 ve NTV Spor gibi kanalları devam ettirebilseydi.

Yılbaşında dimi.
Gülgün Feyman'ın halka konuşması çok iyiydi.

İlk kez gördüm o kişileri ama tarihte ki ilk diss'i atmışlar. Hayranlıkla izledim. TRT için eski kanal mi ne diyorlardı. Baya güldüm

TRT'nin çıkaracağı dansözü gizlice ayartıp kayıt ettikleri olay efsane. TRT hece yarısını beklerken Star gece yarısından önce çıkartmış. ayakta alkışlattı bu hareket. Nasıl gol atmış Uzan Devlete

En kötü yılını geçirdi ne acı.

Umarım en kısa zamanda toparlanıp eski günlerine döner. Aramızda Kalsın, UTC, Jet Sosyete, Babil, Kuzgun, Avlu, Kardeş Payı ve akla gelmeyen daha nice kaliteli işi ekranlara armağan eden bir kanal olarak bu hallerde görmek üzücü.

Reactions: Emre Ozansoy
7 Yaşımdan sonra tanıştığım ülkenin ilk özel kanalı..

Parlement Sinema Klübü
Bizimkiler
Şampiyonlar Ligi Maçları
Jülide Ateş
Cem Uzan

Ama şimdilerde Star Söndü Bebeğim

Doğuş grubu elindeki tüm kanalları öldürdü maalesef.

Star diyince benim aklıma Salı ve Çarşamba akşamları 21:45'te izlediğimiz Şampiyonlar Ligi maçları geliyor. Sonra önce tek geceye düştü. Sonra tamamen paralı kanallara geçti. Şimdi ise para versek bile saat farkından, tuhaf saatlerde başladığı için izleme şansımız yok...

Bu logosu gittiğinden beri yüzü pek gülmeyen, kalitesinden ödün veren bir kanala dönüştü. Umarım en yakın zamanda kendisine yakışır içerikler üretir.

Ben açıkçası Doğan grubundayken Starı hiç beğenmiyordum tamamen 2.kanal grubundaydı. Kanal D kötü dizilerini yada reytingi düşen dizileri direk bunu yolluyordu.
Uğur Dündar ana haberleri ile Star'ı kurtarıyordu, en çok o izleniyordu.

Doğuş grubu alınca kanala biraz kalite geldi ama son yıllarda bence ne Star TV iyi nede Doğuş Grubu iyi.
Diğer kanalları kendi elleriyle öldürdüler. Şuan NTV ve Star kaldı neredeyse. Çok değerli kanalları yok ettiler.

Reactions: 12.Adam
İlkler unutulmaz.

Son düzenleme: