Star Tv 20 Dakika İçin 5 Dakikada Kararını Verdi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
20_dakika_afisi.jpg

Star Tv'nin 1 Ocak Salı akşamı başlatacağı yeni dizisi 20 Dakika hakkında basında kanalın ilk bölümü beğenmediği ve yeniden çekilmesini istediği haberleri yapılmışdı bu haberler star tv ve ay yapım tarafından yalanlanmışdı.Posta gazetesi Tv yazarı Mesut Yar bugünkü köşe yazısında 20 Dakika hakkında bir yazı kaleme aldı.Ve Star Tv'nin dizinin ilk bölümünün 5 dakikasını izleyerek bomba bir iş yorumunu yaptığı yapımcı ve oyuncuları kutladığını yazdı.Bu sezon dizi ve programları ile atağa kalkan Star Tv yeni dizisi 20 Dakika ile oranlarını dahada arttıracağına emin Mesut Yar Ezel'in yaratıcıları Kerem Deren ve Pınar Bulut'un kaleme alacağı 20 Dakika dizisinin sezonun ikinci yarısına damga vuracağını belirtti

tarzı facebook fan haber cnm mesut yar-yksel aytuğ bu ikisinin napacağı belli olmaz bir ona gülerler bakarsın yarın tubayı dibe sokarlar :d

mesut yar 5 dakikada izleyip anlıyorsa diğer yorumlarında bakmak ne kadar tutturmuş :))))))

mesut yar 5 dakikada izleyip anlıyorsa diğer yorumlarında bakmak ne kadar tutturmuş :))))))

Mesut Yar izleyipde karar vermemiş Star Tv yönetiminin dizinin ilk bölümünün ilk 5 dakikasında dizinin bomba bir iş olacağı yorumunu yaptığını ve diziye çok güvendiğini söylemişler Mesut Yar'da bunun haberini yapmış

çıkmadan mesut yar övgüsüne kadar düştülerse demek ki tam tersi işler yolunda gitmiyor :d

tarzı facebook fan haber cnm mesut yar-yksel aytuğ bu ikisinin napacağı belli olmaz bir ona gülerler bakarsın yarın tubayı dibe sokarlar :d

Bahsettiğin 2 isimde yılların Tv eleştirmeni işlerini kötü yapmış olsalardı bunca yıldır tutunamazlardı herhalde ayrıca burda dizi hakkında 5 dakikada karar veren kişi Mesut Yar değil Star tv yönetimi Mesut Yar senaristleride göz önünde bulundurarak bu işin tutacağını dile getirmiş sadece :)

- - - Ekleme - - -

çıkmadan mesut yar övgüsüne kadar düştülerse demek ki tam tersi işler yolunda gitmiyor :d

Mesut Yar intikam hakkındada köşe yazısı yazmış ve o diziyide övmüşdü demek ki intikam içinde işler yolunda gitmiyor senin mantığınla bakarsak :F

Bahsettiğin 2 isimde yılların Tv eleştirmeni işlerini kötü yapmış olsalardı bunca yıldır tutunamazlardı herhalde ayrıca burda dizi hakkında 5 dakikada karar veren kişi Mesut Yar değil Star tv yönetimi Mesut Yar senaristleride göz önünde bulundurarak bu işin tutacağını dile getirmiş sadece :)

izleyenin mesut yar olduğunu dedim ben hatlar karıştı galiba sen de sakin :d
iyi ya da kötü değil çıkarlı ya da çıkarsız demk ki bu işten çıkarı var ki kendi grubu dışında övmüş adam :d

- - - Ekleme - - -

Mesut Yar intikam hakkındada köşe yazısı yazmış ve o diziyide övmüşdü demek ki intikam içinde işler yolunda gitmiyor senin mantığınla bakarsak :F
initkamın omayan bölümü üzerinden yorum yapmış burada bölüm var tuba aşkın mantığının önünün tıkıyor :)

reklamlar reklamlar reklamlar

beğenilmedi dedikodusuda reklam 5 dakikada anında beğenip bomba gibi oldu pimini çeksen patlar iddiasıda reklam ..

ilker aksum varsa kalitelidir tubada güzel kızdır izlerim ama bir bomba değil tabiki çatapat olsa bile yeterlidir :))

initkamın omayan bölümü üzerinden yorum yapmış burada bölüm var tuba aşkın mantığının önünün tıkıyor :)

Mesut Yar 20 Dakika'nın ilk bölümünüde izlememiş ki fragmanlardan ve senaristlerden yola çıkarak kendi yorumunu yapmış aynen İntikam'a yaptığı gibi

Mesut Yar 20 Dakika'nın ilk bölümünüde izlememiş ki fragmanlardan ve senaristlerden yola çıkarak kendi yorumunu yapmış aynen İntikam'a yaptığı gibi

mesut için bir yorum yapmıştım ceza almıştım o yüzden mesut ve birol hakkında yorum yapamıyorum özgürce, tıkandım kaldım :))