Star Trek Serisinde Yönetmen Değişikliği

berkann

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,723
Puanı
1,060

Ünlü yönetmen ve yapımcı J.J. Abrams'ın yönettiği yeni Star Trek serisinin 3. filminde yönetmen değişikliği yaşandı.

2009 yolunda Star Trek, 2013 yılındaysa Star Trek: Into the Darkness filmlerinin yönetmeni J.J. Abrams'ın Star Wars 7 için yönetmen koltuğuna getirilmesinin ardından Star Trek serisi yönetmensiz kalmıştı. Bunun üzerine yapımcılar Star Trek dünyasını iyi bilen birini yönetmen koltuğuna oturtmak istiyorlardı. Bundan dolayı ilk iki filmde senaristlik yapan Roberto Orci, 3. filmde yönetmenlik görevini üstlenecek.

Daha önce hiç yönetmenlik tecrübesi bulunmayan Orci, Star Trek serisi dışında; Amazing Spider-Man 2, Transformers, Zorro Efsanesi gibi filmler ve Fringe ve Aliens gibi dizilerin senaristliğini üstlenmişti.​

Konu açayım diye açtığım konulardan biri.
Benim bile ilgimi çekmedi yani.

Star Wars serisini izlemek istiyorum ama o herkesin hayran olduğu seriyi beğenmezsem? Ki çok büyük ihtimalle de beğenmeyeceğim.

Konu açayım diye açtığım konulardan biri.
Benim bile ilgimi çekmedi yani.

Star Wars serisini izlemek istiyorum ama o herkesin hayran olduğu seriyi beğenmezsem? Ki çok büyük ihtimalle de beğenmeyeceğim.
En azından muhabbetlere uzak kalmamak için izlenmesi gerekir. Star Wars daha iyidir Star Trek'e göre ama yine de eh işte yani.

Aslında filmler de iyi genel olarak bazı çok iyi sahneleri var, olaylar falan iyi ama sıkıcı olan yerleri de çok.

Sıkıla sıkıla izleyeceğiz yani.