Star Spor Yeniden Yayında

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
15 Şubat 2011
Mesajlar
55,492
Reaksiyon puanı
2,347
Puanı
809
Ertem Şener, Sabri Ugan ve Uğur Önver artık hafta içi Uğur Dündar ile <LINKZ id=linkz18>Star</LINKZ> Ana Haber, hafta sonu da Star<LINKZ id=linkz14></LINKZ> Ana Haber Bülteni'nden hemen önce saat 18: 55'de <LINKZ id=linkz10>sporseverlerin</LINKZ> karşısında olacak.

Star Spor Müdürü Ertem Şener: "Transfer dönemi ligden daha heyecanlı geçecek. Gündemde çok özel isimler var. Biz de bu <LINKZ id=linkz6>görüşmelerin</LINKZ> içinde olacağız. Aldığımız istihbaratları kulüp yöneticilerine doğrulatmadan haber yapmak, <LINKZ id=linkz1>kurumsal</LINKZ> ve gazeteci ahlaki olarak bizlere yakışmaz. Yıllarca bu sorumlulukla yürüyoruz.
Uğur Dündar gibi etkili bir <LINKZ id=linkz17>televizyon</LINKZ> ustasi<LINKZ id=linkz15></LINKZ> ve gazetecinin önünde haber yapmanın sorumluluğu çok başkadır. 18: 55'de her gün 4 <LINKZ id=linkz7>dakika</LINKZ> içine yurt içinden ve yurt disindan<LINKZ id=linkz3></LINKZ> en az 10 haber sığdırmak çok <LINKZ id=linkz2>keyifli</LINKZ> olduğu kadar çok da özel. İşimizi ve haberimizi seviyoruz. " şeklinde <LINKZ id=linkz0>konuştu.</LINKZ>
 
Yani ne diyeyim bu habere bilmiyorum, iyi ki de tekrar yayına sokmuşlar, 4 dakika o kadar faydalı olacaktır ki reyting tavan yapacaktır ! Koca spor bültenini 4 dakikaya sığdıranlar utansın !..
 
Süresi çok kısa ama olsun. Star atak yapmaya devam ediyor. Keşke bu atakları kış sezonunda da yapsa.
 
4 dakika çok az gerçekten. 10 dakika olması lazım. Bizim millet zaten spora fazlasıyla meraklı bir millet. Neden bu kadar kısa tutuyorlar anlamak zor :)