Star Prime-Time Birinciliğini Sürdürebilir mi?

Star Prime-Time Birinciliğini Gelecek Aylarda Sürdürebilir mi?

• Kullanılan toplam oy
    10
maç olmaycak üstelik geçen ay 1 hafta öbzgyi de yayınlamadı kanal d . bu durumda kanal d nin birinciliği devam edecek

Sürdürmesi zor. Maçlar azalacak, O Ses Türkiye'de düellolara geçilince reytingleri düşecek. Zaten özellikle totalde küçük bir fark vardı ve Kanal D'nin özellikle totalde geçmesi yüksek ihtimal. :)

maç olmaycak üstelik geçen ay 1 hafta öbzgyi de yayınlamadı kanal d . bu durumda kanal d nin birinciliği devam edecek

3 maç varmış bu ay, salı-perşembe-cuma günlerine denk gelirse Star yine birinci olabilir, ekim'de 5 maç vardı sanırım...

Sürdürmesi zor. Maçlar azalacak, O Ses Türkiye'de düellolara geçilince reytingleri düşecek. Zaten özellikle totalde küçük bir fark vardı ve Kanal D'nin özellikle totalde geçmesi yüksek ihtimal. :)

O Ses'in elemeleri ne zaman bitecek bilemiyorum ama herhalde aralığı bulur...

Bir de şu var : O ses düşecek ama yarı finale geçecek olan Yetenek Sizsiniz artacak. 1 gün düşüp, iki gün artacak...

3 maç varmış bu ay, salı-perşembe-cuma günlerine denk gelirse Star yine birinci olabilir, ekim'de 5 maç vardı sanırım...

O Ses'in elemeleri ne zaman bitecek bilemiyorum ama herhalde aralığı bulur...

Bir de şu var : O ses düşecek ama yarı finale geçecek olan Yetenek Sizsiniz artacak. 1 gün düşüp, iki gün artacak...
Yetenek Sizsiniz'in fazla artacağını düşünmüyorum aynı reytinglerini almaya devam eder. Yarı final ve finalde artar anca o da Ocak-Şubat gibi olur herhalde. :)

Yetenek Sizsiniz'in fazla artacağını düşünmüyorum aynı reytinglerini almaya devam eder. Yarı final ve finalde artar anca o da Ocak-Şubat gibi olur herhalde. :)

2. turda da 1-2 reyting artar herhalde, sonuçta tamamen yeteneksizler elenmiş olacak. Ve ilk turu geçenler daha iyi hazırlanıp gelecek...

..

zaten salı ve perşembeye gelecek 3 maç. fenerin iki maçı perşembe galatasarayın m.united maçıda salı olacak.

sanmıyorum kalıcı bir başarı değil bu :D kanal d nin mutlaka planları vardır atv de tüm gün de çok iy prime time a 2 programla starı yakalar

Sürdürür. Çünkü Atlılar gelecek ve 30 reyting alacak.(ya da almalı.) :d

- - - Ekleme - - -

Daha Atlılar gelecek mi o bile belli değil. Ben de hemen coştum. :D

Star 6 maç yayınladı

Kanal D 1 hafta BBEB`i yayınladı. Yayınlandığı hergün normalde yayınlanan dizilerden az reyting aldı BBEB. Yani kısacası BBEB yayınlanmasaydı Kanal D`non totalde 1. liği kesindi totalde, Ekim ayında

Kasımda her iki grupta da Kanal D 1. olur

atv salı ve çarşambaya çözüm bulrusa maçlar bitince kanal d ile yarışır starın gündüz kuşağı çöp olduğu sürerce 1.lik hayal:D

Gündüz kuşağının prime time'la ne ilgisi var ki? Konunun başlığı prime time'da 1.liği sürdürebilir mi...

😀d tamam yanlış okumuşuz desterenin 7D gözlüğü takmaktan:D çarşamba ve salıya atv çözüm bulursa gene de star düşer:D

Muhteşem Yüzyıl ve Acun Ilıcalı Star TV'de olduğu sürece sürdürebilir. :)

beren gelene kadar sürdürebilir berenden sonra kanalD yine birincilikte ..

sabah kuşağında ise müge ve esra oldukça atv kral ..

Atlılar ve 20 Dakika projeleri bence ab kategorisinin dikkatini çekecektir ve onlar başlayınca ab grubunda zirvedeki yerini korur totalde ise atv ile 2.lik için yarışır.