Star Haber'in Saati Değişiyor!

A/B gruplarını yaz ve ayrıca "Günün Olayı" kısmını neden yazmadın?

hangisinin daha çok izlendigine total belirlemizmi

Yoo para A/B'de ahahaha.
Hadi tamam total'i kabul ettik diyelim. Günün Olayı'nın reytinglerini de istiyoruz.

Ana haberini bile mi bölüyor

Aynen ya 18.40-19.00 Ana Haber
19.00-19.20 Günün Olayı

diye bölmüşler.

Ana Haber kısmı da Beni Affet sayesinde biraz yüksek yoksa haber bülteninin izleneceği yok.

Yakında diğer haber bültenleriyle karşılaşmasın diye 17.00'a falan çekecekler saatini.

takmıssın bölmeye uzun olan kısım ana haber benzemez kimser sana 5 5 reytingleri götürdü böldü

trt maçı iki böle sucsuz star program böler suclu

takmıssın bölmeye uzun olan kısım ana haber benzemez kimser sana 5 5 reytingleri götürdü böldü

trt maçı iki böle sucsuz star program böler suclu

Uzun olan kısım Ana Haber mi?! puahhaah

Ana Haber de Günün Olayı da 20'şer dakika yani "eşit."

Sonuç olarak birinin reytingini yazdıysan diğerini de yazman gerekiyor.
Aa yoksa Günün Olayı düşük mü?

kardes sonucta listede üst sırada olan günün olayi olmaz
sen hiç ö.b.g.z özetininin ö.b.g.z yeni bölümünden yüksek çıktıgını gördünmü komik yani

kardes sonucta listede üst sırada olan günün olayi olmaz
sen hiç ö.b.g.z özetininin ö.b.g.z yeni bölümünden yüksek çıktıgını gördünmü komik yani

Özet mi?
ahahahah ne alaka?

18.40-19.00 arası Ana Haber
19.00-19.20 arası Günün Olayı

Yani aslında asıl haber olan kısım Günün Olayı.

Özet mi?
ahahahah ne alaka?

18.40-19.00 arası Ana Haber
19.00-19.20 arası Günün Olayı

Yani aslında asıl haber kısmı Günün Olayı.

tarladan iğne arıyorsun

fox haberin nasi reyting aldıgını bilmion galba unutma beni sayesinde . agb deyken fox haber 36 lardaydi düsük

Kardeş kız gibi kanal tarafı tutmuyorsun doğru ama kanal düşmanlığı yapıyorsun o belli

tarladan iğne arıyorsun

fox haberin nasi reyting aldıgını bilmion galba unutma beni sayesinde . agb deyken fox haber 36 lardaydi düsük

"Samanlıkta" iğne aramak deyiminin konumuzla ilgisi yok bence.
Deyimler sözlüğün varsa anlamanına bak derim.
))))
Konuyu değiştirmeyelim.

19.00'a kadar Beni Affet sayesinde izleniyor Star Haber. Ama saat 19.00 olup diğer ana haberler başlayınca Star Haber ani düşüşe geçiyor.

- - - Ekleme - - -

Kardeş kız gibi kanal tarafı tutmuyorsun doğru ama kanal düşmanlığı yapıyorsun o belli

Hangi kanalın düşmanlığı Revancım?

star düsmanligi iyi sonuclar alınca böldü falan filan dion akasya 26ci çok iyi iffet 10.cu kötü

Yorumlarını bazen çok haklı buluyorum bazen çok yanlış. Star Haber neden Beni Affet sayesinde izlensin. Bu sadece PT1 ve PT2 i,in s[z konusu olan bir şey. İnsanların bir kısmı PT1 yapımı izlerken uyuya kalıyorlar ve PT2'de yayınlanan her hangi program Tv`de açık kalıyor ve o yüzden izleniyor. Ama kimse Beni Affet izlerken uyumaz. O saatte ne uyuması?

star düsmanligi iyi sonuclar alınca böldü falan filan dion akasya 26ci çok iyi iffet 10.cu kötü

Akasya Durağı'na iyi mi dedim(!) ahahah ne zaman yahu.

Ayrıca ben Star'ın ana haberi bölmesine bir şey demiyorum. Benim karşı çıktığım şey senin sadece 18.40-19.00 arası reytingini yazıp Star Haber'i iyi gibi göstermen. 19.00-19.20 arasındaki asıl kısmının reytinglerini yazmıyorsun. Yanlı davranan tek kelimeyle sensin.

- - - Ekleme - - -

Uyumak nerden çıktı ki. :S Sonuçta Beni Affet bittikten sonra Ana Haber başlıyor. Beni Affet'in yüksek reytinginden faydalanıyor 18.40-19.00 arasında. Sadece uyumakla ilgisi yok ki bu durumun.

Son düzenleme:
Ben şahsen çok Beni Affet izleyen tanıyorum. Her kes bitince kanalı değiştiriyor anlamadım. Anlatırmısın nasıl faydalanıyor Beni Affetin reytinglerinden Star Haber. Bitince 3 dkdan çok reklam veriyor her keste ayık oluyor kimse oturup seyretmez.

Ne biliyim sonuçta Beni Affet'i kadınlar izliyor. Beni Affet bitince kanalı değiştirmeden kalkıp yemek hazırlar sofrayı hazırlar falan. O arada hala Star açık olur mesela. Sonuçta kadınlar kanalı değiştiriyim de Haber Bültenlerine bir göz atayım demez. Haber Bültenlerini daha çok erkekler izler.

Sanmıyorum. Senin dediğine göre Beni Affeti izleyen kadınların yarısı öyle yapıyor. Star Haber hatta hangi haber olursa büyük kanalda olsun 2 reytingden aşağı almaz. Alsa da en az 1.80 falan alır ki bunu da bazen Star Haber aldı. Bundan aşağı reytingleri hiç bir kanal haketmez. Sonuçta 1 saat haber sunuyorlar orda. Emek söz konusu

Sonuçta reytingde biraz da olsun Beni Affet'in payı vardır. Hafta sonları ilk 100'e giremediği zamanlar oldu Star Haber'in.