[h=2]Nazlı Öztarhan'ın sunduğu Star Haber, pazartesi gününden itibaren yeni saatinde.[/h]Star Haber, artık 18.30'da başlayacak. Yeni saatiyle birlikte Star Haber'in ekran ve grafiklerinde de değişiklikler olacak.
Nazli Öztarhan çok basarili bir sunucu, o sunmali Star Haber'i bence..
gecen hafta yokmu acaba hastami dedim ama bu hafta sunacagini duymak iyi haber beni affet biter bitmez star ana haber yayinlancak show haberle artık çakısmıcak daha iyi oldu .
Zaten 18.40'ta başlıyordu, 10 dakika geri alınsa ne yazar. Fox Haber varken kimse Star Haber'i izlemiyor.
Bence; Star Haber en basarili haber programi..
fox haber 3.25 star haber 2 küsür alior )) bek fark yok atv haber düsüste bu aralar star haber totalde gecio ab geçemior sen zaten kanald ön planda tutmaya çalisan birisin mehmet ali birand birinci hep )))))))))))))))
Kanal D'ni önde tutmakla degil ki kreys. Şu an en kaliteli haber Kanal D'de. Uğur Dündar gittiğinden beri Star haber bur turlu kendine gelemiyor. Nerede o zirveye oynadığı gunler
8 mm kameralarla çekim yapan iki kanaldan biri biri atv digeri star
fox haber 3.25 star haber 2 küsür alior )) bek fark yok atv haber düsüste bu aralar star haber totalde gecio ab geçemior sen zaten kanald ön planda tutmaya çalisan birisin mehmet ali birand birinci hep )))))))))))))))
puahaha Star haber 2 mi alıyor. Haftanın bir günü alıyor diğer günler 2'yi zor görüyor. Haftasonundan bahsetmiyorum bile.
En azından Fox Haber haftanın 7 günü de başarılı.
mehmet ali birand gaf yapiyor haber konusunda her haber bülteni ayni ama grafikler bakımından en iyisi atv ödülde aldı zaten .Kanal D'nin haber kalitesi de yüksek bence..