Star Artık Rakipsiz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muffin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muffin

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
389
Puanı
174
Sezon başında maç yayınları katkısıyla aylık sıralamalarda prime-time'da en çok izlenen kanal olmayı başaran Star,aralık ayında maç olmamasına rağmen yine zirvede yer almıştı üstelik 2 günü de boştu.Ocak ayında kanal dolu günlerinde bir kayıp yaşamazken salı ve perşmbeyi de 20 Dakika ve Yetenek Sizsiniz Türkiye ile doldurdu, bu iki yapım her ne kadar zirvede yer almasa da kanalı eskiye göre o günlerde oldukça yükseltti.Böylece Star prime-time'da yenilmez bir güce kavuştu,A/B tüm günde de zirve için iddialı bir konuma geldi.

Doğru maçlar gelince farkı açacak.

20dk tutmadı dila bir düşüş bir artış yapıyor yst bitip survivor gelecek maçlar olmıcak diger kanalların yeni işleriyle starın proje tutturma oranına bakarsak starın isi zor

20dk tutmadı dila bir düşüş bir artış yapıyor yst bitip survivor gelecek maçlar olmıcak diger kanalların yeni işleriyle starın proje tutturma oranına bakarsak starın isi zor

20 Dakika tutmadı mı dizi ilk hafta ab'de zirve diğer haftalardada ab'de 2. oldu total gurubuna hitap etmeyen bir dizi ki ordada fena sonuçlar elde etmiyor

Star`ın önde olacağı tek yer Prime Time olabilir.

Tüm Günde Kanal D`yi geçecemez.

Star gündüz kuşağında bir yapım daha tutturursa kanalın önüne kimse geçemez. Mesela gündüz kuşağına 3 reyting alabilen bir program yapabilirse tüm kategorilerde birinciliği alır. Ama gündüz kuşağı için birşey bulmaları lazım.

Star tüm günde de gittikçe yükseliyor A/B'de.Melek 11 share almaya başladı,ana haber yükseldi,beni affet tekrarıyla bile rekora koşuyor,Star'ın esas güçlü olduğu alan ise gece kuşağı,30 share'ı aşıyor bazen gece ard arda yayınlanan dizilerle.

total 4 ab 6 reytinge tutmpş demem ben zaten senaryo dzelmezse daha da düser ayrıca tüm günde en iyi 2.olr star

İşte o programı yapmak zor.

Bunu bi kenara bırakalım bunun gece kuşağı da var.

Beni Affet her ne kadar iyi durumda olsa da Arka Sokakların tekrarı ile yarışıyor.

Film Gibi ve Sevgili dünürüm geliyor

İşte o programı yapmak zor.

Bunu bi kenara bırakalım bunun gece kuşağı da var.

Beni Affet her ne kadar iyi durumda olsa da Arka Sokakların tekrarı ile yarışıyor.

Sorun Beni Affet'te değil ama Arka Sokaklar'ın bu kadar çok sevilmesinde. O saatte ne olursa olsun Arka Sokaklar yine izlenir. Halk alışmış bi kere

star bencede saglam işler yaptı güzel dizileri var

Star Acun sayesinde ayakta biraz bence. MY'de olmasa Kanali tasiyabilecek fazla yapim yok. Hafta'nin dört günü Acun ve 1 gün MY var. Dila birinci olamiyor. 20 Dakika zaten yerlerde.

Prime'da rakipsiz zaten, diğerleri 2.lik için kapışır.
Tüm günde de 2. gider belki gündüz kuşağını biraz düzeltirse a/b tüm günde de 1.olabilir. 😛

Sezonun başında herkes Acun çok kötü gidiyor, reytingi çok düşük, Star Acun'u transfer ederek kazıklandı diyordu. Şimdi de herkes Star Acun sayesinde ayakta diyor.
Yahu bir karar verin Acun başarılı mı başarısız mı?!

5 reytinglik Kayıp Şehir mükemmel gidiyor ama 6 reytinglik 20 Dakika tutmadı oluyor.
Üstelik 20 Dakika hala yükselebilir.

Ayrıca başlarda Dila 4 reyting alırken herkes Dila'yı kötülüyordu hatta Dila'yı yayından kaldırmıştınız.
Ama noldu Dila 7'lere fırladı.

Yani demek istediğim: "Biraz sakin olun. Hemen bir şeye yüklenmeyin. Zamanla her şey değişir."
))))

4 reyting alan 20 dk'dan fazla bisey bekleme.. Daha totelde obgzk'nin ozetini gecemiyor

20 reytinglik koskoca öbgzk 7-8 reytinglerde sürünüp zirveyi kaptırabiliyorsa 20 Dakika da belki 6'dan 10'lara bile çıkabilir.
)) Reyting listesinde her an her şey değişebiliyor, bunun birçok örneği var.
))